Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy viszontszeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy viszontszeressen?

Figyelt kérdés

Már több mint 3 hónapja járok együtt a barátommal. Ő egy évvel idősebb tőlem, és mivel 100 km választ el bennünket (az egyetem miatt), ezért nagyon keveset lehetünk együtt.

Ő kezdeményezte a kapcsolatot, és mivel már korábban is szerettem, ezért boldogan mondtam neki "igen"-t. Eddig minden működött - már amennyire lehetett -, de mostanában viszont furcsa volt, és nem akarta elárulni, hogy miért. Végül chat-en keresztül elmondta, hogy teljesen összezavarodott, többek között a kapcsolatunk, a suli, családja miatt. Még csak most mondta meg, hogy nem sikerült (még) belém szeretnie, pedig igyekezett. Én mondtam neki, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy megszeressen, és hogy megmentsük a kapcsolatunkat. Gondolkodási időt kért, mert annyira összezavarta minden. Megbeszéltük, hogy 2-3 hét múlva találkozunk, és akkor megmondja, hogy hogyan döntött.

Kérlek, adjatok tanácsot, mert én tényleg szeretem őt, és nem akarom elveszíteni!!! Nagyon fájna, ha csak egyszerű barátok lennénk, mert tudja, hogy én szeretem!

u.i: ne haragudjatok, amiért ilyen hosszan írtam meg a gondomat, csak szeretném, hogy könnyebben átlássátok a helyzete(me)t, és hogy könnyebben segíthessetek!

2009. nov. 8. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:

elöször is ilyenért ne kérj bocsánatot mert legalább nem kell visszakérdezgessünk a részletek miatt :)

nem tudsz mit tenni szerintem ha nem szeret ebben erősen közrejátszhat a távolság. ha ezután is ilyen messze lesztek egymástól nem fog tudni megszeretni mert nem vagy ott :S

jól gondolja át akarja e folytatni mert ha csak sajnálatból marad melletted annak csúnya vége lehet.

sajnálom hogy csak ilyen negatív választ tudtam adni remélem valamit segítettem.

2009. nov. 9. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak itt én vagyok a fiú, és szerintem nem lehet....ha nem születik meg ennyi idő alatt a szerelem benne, akkor már nem fog. Sajna :S
2009. nov. 9. 23:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Bekövetkezett az, amitől már hetek óta rettegtem: szakított velem :'(

Első válaszadó, nem haragszok! Neked ez a véleményed, te így látod a helyzetet...őszintének kell lenni, még akkor is, ha a kérdezőnek esetleg nem tetszik...

Teljesen összetörtem :'( mondtam neki, hogy maradjunk barátok, de nem igazán hajlik rá, ami megnehezíti a helyzetet :(

Csak azt nem értem, hogyha eddig se szeretett, akkor miért akart velem járni, vagy miért nem szakított az elején?? Miért írt nekem 2 és fél hónapig szerelmesen, ha nem érzett irántam szerelmet??

2009. nov. 22. 14:48
 4/8 anonim válasza:

biztos szeretett volna egy normális kapcsolatot és te csinos is voltál meg minden gondolta majd beléd szeret időközben de sajna nem sikerül és ez őt is nyomasztotta és hát..nem akart továbbra is hazudni neked

a legrosszabb amit most tehetsz h otthon ülsz és sajnálod magad ez sosem jó tudom könnyű mondani de már mindenki ment át ezen és jól tudja mindenki csak ilyenkor nem vesszük észre menj el bulizni és ha nem szeretnél akkor is mosolyogj nekem bevált

2009. nov. 23. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

sajnálom:( de ilyenkor mondják, hogy jobbat érdemelsz:)

jobban jársz te is, ha nem lesztek barátok, hamarabb kihevered. meg nem feltétlen kell olyan barát, aki ilyet tett veled;)

2009. nov. 23. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Amit javasolni tudok, az a mielőbbi felejtés. Saját érdekedben muszáj lesz. Ne nagyon legyetek barátok sem, lépj túl rajta, mert amikor majd mindig látod, akkor úgy fog húzni hozzá a szíved, hogy mindig bánni fogod, minden egyes találkozást utána. Lehet, hogy most rosszul hangzik, de pár hónap múlva lesz csak 2eredménye". 23/F
2009. nov. 23. 22:59
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy válaszoltatok:)

tudjátok, az a helyzet, hogy én is ugyanarra az egyetemre akarok akarok bejutni, ahol ő tanul, csak én egy másik karon...Ezen kívül szeretnék abba a kollégiumba bejutni, ahol ő van. Részben azért, hogy a közelében lehessek, részben más okból kifolyólag...És ő is tudja, hogy ott akarok tanulni!

Szerintetek újra összejöhetek vele, ha sikerül arra az egyetemre és kollégiumba bejutni? Mert hát a mi kapcsolatunkat a nagy távolság és a kevés találkozás tette tönkre...:( de valahol még úgy érzem, hogy lenne rá esélyem, hogy újra együtt legyünk...De most egyenlőre nem tudom, hogy mi lesz, mert azt mondta, hogy barátok maradunk, de még ő sem tudja, hogy találkozunk-e akkor, amikor legközelebb jön haza...

2009. nov. 24. 09:45
 8/8 A kérdező kommentje:
bocsika, kétszer írtam az egyik sorban azt, hogy "akarok" $$
2009. nov. 24. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!