Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassam meg az igénytelen páromat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek csinosan öltözködni, ma is láttam egy kabátot tízeter forintért. Párom szerint ezek felesleges dolgok, ő elvan a terepszínű nadrágjában és az agyonmosott polójában. Egyszerűen szégyellek vele utcára menni. Mit tegyek, hogy engedjen ruhákat venni magamnak?2013. szept. 29. 15:54
11/11 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy mi köze ahhoz, hogy a párod igénytelenül öltözik ahhoz, hogy neked legyen-e új kabátod ? Titkon azt gondoltam az utolsó mondatig, hogy az ő ruhatárán szeretnél változtatni. De láthatólag téged csak a saját dolgaid érdekelnek.
Hogy mit tegyél? Legyen saját kereseted és akkor olyan csini-minin öltözhetsz fel ahogyan csak szeretnél.
Egyébként tényleg nem mindegy, hogy csak azért szeretnéd a kabátot, mert nagyon nagy szükséged van rá vagy azért, mert most neked az most pont megtetszett. Mert az utóbbi esetben én sem nagyon értékelném vagy támogatnám a vásárlást a párod helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!