Hogyan változtassam meg a párom véleményét?
Te vezeted az épitkezést ö meg gépezik?
Én ezt nem hiszem el hogy vannak ilyen férfiak.Mit kiabál veled ha nem ugy halad ahogy ö akarja.Te nö vagy gondolom :) ö meg egy luista f.sztlógato tesznye dög,aki elvárja hogy a felesége csináljon meg mindent,még a férfi munkát is.Álj már a sarkadra te is és mondd el neki hogy ez nem a te feladatod,menjen ki egy épitkezésre és nézze meg hogy nök vagy férfiak dolgoznak e ott.Szégyenisd meg a barátai elött hogy te csinálz mident.hátha észhez tér.
Nem ezt nem értem.
Párod azért dühös rád mert nem vezteted szerinte a háztartást,rumli van,főtt étel nincs.
De te meg azért veszekedsz vele mert neked nem segít?
Nem lenne egyszerűbb csinálnátok egy beosztást hogy kinek mi legyen a feladata? Nem lesz több veszekedés akkor.
Egy kiadós beszélgetéssel kéne kezdeni. Te sem ülsz egész nap a fenekeden, a háztartás, a gyerekek elveszik az egész napját az embernek, nem még hogy te felügyeld az építkezést!
Abba még senki nem halt bele ha nincs főtt kaja az asztalon minden egyes nap! Mondd el neki mit érzel és hogy te is kimerülőben vagy! Gépezni meg ráér akkor is ha valamicskét segít otthon is!!!
Én ugy értelmezem hogy mindent a hölgy csinál a fickó semmit és még az épitkezést is a nö csinálja,az ember meg otthon....
Vagy nem jól értelmezem kedves kérdezö?
He? Gyereknevelés mellett simán háztartást vezetni sem könnyű, ha egy picit nehezebb természetű a csemete. Nemhogy még építkezést..... A férjed feladata meg mi?
Nekem is így lett tele a hócipőcském. Eleinte minden szép és jó volt, megosztottuk a munkákat. Aztán jöttek a gyerekek, én otthon voltam. Akkor kapott rá a férjem, hogy ez női munka, otthon vagyok, csináljam én... viszont eltartani sem tudta a családot, mert keveset keres. Visszamentem dolgozni, mert kellett a pénz. így a 8 órai munka és a család anyagi hátterének a megteremtése mellett rám maradt 100%-ban a gyereknevelés, háztartás, főzés. Emellett a férfi munkákat sem csinálta meg, amikor többször eláztattuk a szomszédot én cementeztem körbe a kádat. Akkor azt mondta, hogy azért csináltam, mert nagy feminista vagyok... á véletlenül sem azért, mert a szomszéd egyre idegesebb lett, hogy miattunk szétázott a lakásul hetente, volt, hogy festés után... a férjem meg csak gépezett. Ha segítség kellett, csak anyámékra számíthattam.
Így lett belőlem elvált anyuka. A családot most is én tartom el, a háztartás, gyereknevelés az én nyakamban van, viszont egy követelőzővel kevesebb van, aki hisztizne amiatt, hogy rendes főtt ételt akar, neki nem jó a tejbegríz.
Igen, én vagyok a nő.
A párom dolgozik (telefonos munka), én GYED-en vagyok.
Gyerek mellett bármi mást csinálni igen nehéz.
Maga a háztartás vezetése igen erőt próbáló, emelet még építkezni is. Ez meredek. Ez erőt próbáló még jó körülmények között is. Egy építkezés közepén ez meg tényleg nagyon nehéz.
Párod igen érdekes. Csinálta ezeket a feladatokat egyedül? Érezte, hogy milyen nehéz?
Szigetelsz, ragasztót keversz,glettelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!