Hogyan változtassam meg az életem?
Figyelt kérdés
Teljesen úgy érzem, hogy az életem 'megfeneklett', semmit nem élvezek, nem tesz semmi boldoggá, ami régen igen. Középiskolába járok még. Úgy érzem, hogy a hétköznapjaim egy unalmas mókuskerékhez hasonlítanak.2012. ápr. 26. 20:35
1/3 anonim válasza:
Tipikus tini jelenség. Unod a sulit, a szinte imamalomként eltelő napokat. Én is így voltam vele. Egyelőre legfontosabb feladatod, hogy tanulj és jó eredménnyel "szabadulj meg" a sulitól. Inkább azt tervezgesd, mit is szeretnél a középsuli után és melyek az elképzeléseid reális esélyei? A te életed még nem feneklett meg, hiszen most "húzol kifelé a kikötőből", már közeledsz a mély vízhez. Keresd a baráti kapcsolatokat, ne üldögélj egyedül a szobádban, mozogj, nyüzsögj. Ha ezt egyszer elkezded, már nincs megállás. Minden megy magától.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, első válaszoló! Éppen ez a gond, hogy folyamatosan csak azt tervezgetem, hogy mit fogok majd csinálni, ha végre egyszer vége lesz a giminek.. Nincs vele semmi különösebb bajom, elvagyok, de ennyi.
Régebben szerettem nyüzsögni, de most már ahhoz sincs kedvem, egyre többször lemondom a programokat, mert úgy érzem kb. ugyanannyi értelme van elmenni, mint otthon ülni.
Egyébként 18 éves vagyok, tudom, hogy ez még nem éppen egy felnőtt életkor, de szerintem a tipikus tini problémáimon már túl vagyok.
2012. ápr. 27. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!