Tartok tőle, hogy nem fogok kelleni senkinek sem az életem hátralevő részében. Mit tegyek?
Elhagyott a párom, mert egy elviselhetetlen nőszemély vagyok. Azt mondta nem az én hibám, ketten kellettünk hozzá blabla. Sok éve voltunk együtt. 22 éves lány vagyok. Úgy érzem, hogy soha nem lesz ember aki engem el fog viselni, mert van egy csomó hibám:(
És nem is fogok senkit sem szeretni soha többet. Van olyan aki örök életére magára marad?
Úgy érzem óriási hibáim vannak.
nekem 22 év alatt nem jött össze egy komoly kapcsolat sem... szóval nem panaszkodnék a helyedben
igen, van aki örökre egyedülálló marad, ismerek olyat, aki nőtlen 60 éves, soha nem volt kapcsolata, nem pap és ráadásul boldog élete van:)
Tipikus szakító szöveg: te jobbat érdemelsz, mint én vagyok.
22 évesen az ember még ne mondjon le magáról, meg a boldogságról!
Ha tudod, miben vagy hibás, ez már út a megjavulás felé. Még az is lehet, hogy visszajön ez a tékozló ember, mert rájön, hogy jobbat nem talált. Addig javulj meg!:))
Félreértitek. Nem azt mondta, hogy az ő hibája, hanem hogy nem az egész az én hibám, mindketten hibáztunk. Sajnos úgy érzem viszont hogy a sok hülyeségem miatt volt.
Igen, szeretnék változtatni a hibáimon de sajnos egyszerűen nem megy pedig nagyon küszködök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!