Tartok tőle, hogy nem fogok kelleni senkinek sem az életem hátralevő részében. Mit tegyek?
Elhagyott a párom, mert egy elviselhetetlen nőszemély vagyok. Azt mondta nem az én hibám, ketten kellettünk hozzá blabla. Sok éve voltunk együtt. 22 éves lány vagyok. Úgy érzem, hogy soha nem lesz ember aki engem el fog viselni, mert van egy csomó hibám:(
És nem is fogok senkit sem szeretni soha többet. Van olyan aki örök életére magára marad?
Úgy érzem óriási hibáim vannak.
mindenki tele van hibákkal, emiatt azért még 22 évesen ne temesd magad.
hidd el lesz olyan aki ezekkel együtt fog szeretni, bármilyen sablonnak is hangzik.
Hibái mindenkinek vannak. Attól viszont semmi nem lesz jobb, hogy sajnálod magad.
Ha most szakítottatok, akkor természetes, hogy azt érzed, senkit nem fogsz már szeretni, meg hogy neked nagyon rossz, meg hasonlók. Meg kell gyászolni a kapcsolat elmúlását, ez normális dolog.
Azzal sincs semmi baj, ha egy kicsit magadba nézel, megvizsgálod, hogy mit rontottál el, mi az, ami tényleg a te hibád volt, bár szerintem jobban járnál vele, ha ezt akkor tennéd, amikor már egy kicsit lehiggadtál.
De azt azért erősen kétlem, hogy olyan óriási hibáid lennének. Nyilván vannak, mert kinek nincsenek? Egy teljesen tökéletes és hibátlan embert nem is lehetne elviselni. Olyat, akinek vannak kisebb hibái, azt sokkal inkább.
Majd ha már nyugodtan végig tudod gondolni, akkor töprengj el azon, hogy mi lehet az, amit a továbbiakban másként kéne csinálnod, akkor még nyertél is a dologgal, mert fejlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!