Úgy érzem válságban van az életem és valahogy azt érzem h a párom hátráltat?
20 éves vagyok, nem kéne panaszkodnom mert jól mennek a dolgaim. Látszólag. Csakhogy én lelkileg teljesen össze vagyok zavarodva, nemrég költöztem ide(külföld), nincsenek még barátaim, nincs rendes jövőképem, hisztis vagyok, kötekedő és elégedetlen. Pedig a párom csodálatos ember, és nagyon szeret, én is őt. De mégis egyszerűen néha már azt érzem h ő hozza ki belőlem ezt a szörnyeteget a nyugodt viselkedésével, h mindig meghallgatja a végtelen panaszkodásaimat és próbál velem megoldást keresni. Néha rámtör h nélküle könnyebb lenne, akkor rá lennék kényszerítve, h normális legyek és szedjem össze magam. Ez nagyon csúnyán hangzik. Csak az elkeseredettség beszél belőlem? Tényleg szeretem és vele tervezem a jövőm de ez a gondolta ami pár napja motoszkál bennem nem hagy nyugodni.
Rettegek, mert nagyon megnyíltam neki és félek h vmi közénk áll és akkor már sosem merek senkinek így megnyílni. Ez kihat a kapcsolatunkra állandóan félek h elhagy majd stb..
Tudom h szánalmas vagyok. De kérlek segítsetek, h szedjem össze magam? Egy éve vagyunk együtt
Szerintem te hátráltatod a párodat és nem ő téged.
Próbál neked segíteni, és te vagy az aki ez ellen hadakozik. Nem tudom, hogy milyen most a helyzetetek külföldön. A nyelvet beszéled? Akár igen, akár nem, próbálkozz egy kis sporttal először. Levezeted vele a felesleges negatív energiáidat és kapsz egy kis pozitívat. Keress magadnak valami hobbit utána. Közben mehet a haverkodás is. Így meg fogod szokni idővel a környezetváltozást, csak tarts ki. Lebegjen a szemed előtt amit mondtam, hogy NEM A PÁROD HÁTRÁLTAT téged. Ha ő nem lenne már ennél is depressziósabb lennél. Célokat tűzz ki magad elé, ne kényszerképzeteket. Egyszerűen csinálj valamit, foglald le magad. Menj emberek közé, az isten szerelmére.
Próbáld meg nem minden problémádat rá kivetíteni.
Neten keresztül tudsz beszélgetni a barátnőiddel és nekik mond el a kisebb problémákat.
Nálunk is az van, hogy én jobban agyalok dolgokon, mint a párom, ő tök nyugodt. Sokszor úgy érzem őt nem érdekli semmi, én foglalkozok mindennel, engem jobban érdekel, hogy összeköltözzünk stb.... mi 2,5 éve vagyunk együtt.
Sajnos már megfordult a fejemben, hogy milyen lenne nélküle? Pedig imádom, ő a legfontosabb számomra és tudom, hogy én is őneki. Nálam is megvan a hiszti, kötekedés, elégedetlenség (néha jogosan) a fent említett dolgok miatt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!