Mire változtassam meg a VEZETÉKNEVEMET, mármint ez hogy van, mire lehet?
Figyelt kérdés
A mostani (eredeti) vezetéknevem 25 betűből áll és olyan bonyolult, sokat szívok miatta, valami rövidebbet akarok.2011. szept. 19. 20:30
2/25 anonim válasza:
Ha nem úgy írod ahogy ejtik akkor kérhetsz könnyítést. Pl schwarzenegger akkor könnyítésként svarcenegger. Én is utálom a nevem, mert mindenféle neveket írogatnak aminek semmi köze sincsen a vezetéknevemhez. Szívesebben lennék József vagy Fodor vezetéknevű.
3/25 anonim válasza:
Választhatsz nevet a családodból (édeasanyád neve,nagyszüleidé) ezeket minden gond nélkül engedélyezik.
6/25 anonim válasza:
25 betű!? Az nem semmi. Én eddig azt hittem, h nekem van hosszú vezetéknevem, pedig az csak 9 betű, de így is folyton félreírják. A múltkor valami adatlapot kellett kitöltenem, és a nő, akinek leadtam meg akart győzni, h biztos elírtam a nevemet, mert szerinte az első betű nem lehet T. Na, mondom, milyen jó, h nem ő viseli...
Amúgy bocsi az OFFért
7/25 anonim válasza:
Anyukád neve? Írd le a vezetéknevedet :)
Ha nem szeretnél rokoni nevet, akkor függ attól, mi a keresztneved, mi illik hozzá.
9/25 anonim válasza:
Bármi,csak ne Wintwrmantel... Ennél a tied sem lehet szarabb....esetleg énbárkitszivesenleszopok..ez csak 24...
10/25 anonim válasza:
25 betű :o Az nem semmi! Anyukád neve is ilyen durva? Vedd fel az övét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!