Mi a véleményetek egy ilyen anyáról? Hgy változtassam meg?
18 vagyok, és van egy barátom több, mint fél éve, akivel aktívan élek szexuális életet is. Sajnos nemrég kiszakadt az óvszer, ezért vettem be 72 órásat, és erről szóltam anyának is, hogy tudjon róla, bizalom satöbbi....
erre ő elkezdett hisztériázni, hogy mit képzelek magamról, hülye k vagyok, és a szex kotonnal se biztonságos egyáltalán, akkor se ha nem szakad ki. És hogyha terhes leszek nagyon megbánom. Most parázom, hogy hat-e a tabletta (kb 40-valahány óra múlva vettem be, mert messze lakunk a várostól egy kisebb faluban és csak a másnapi buszt értem el.) De nem is ez alényeg, hanem anya hozzállása... még én nyugtatgattam őt, pedig én sokkal ijedtebb vagyok őnála... :(
Velem is volt már ilyen és ok, én anyukám is kétségbe esett, de nem beszélt így velem, hanem inkább segített és támogatott. Szóval úgy gondolom, hogy erre a viselkedésre az se lehet indok, hogy nagyon megijedt. Máskor is történt már ilyen? Mármint, hogy így beszélt veled.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!