Miért jó az, hogy a véleményét erőszakosan rá akarja tukmálni másokra? És, aki mást gondol annak a képébe vágja, hogy majd ő is úgy fogja gondolni, mint ő, mert az a helyes?
Figyelt kérdés
Az apámról van szó. Ilyen egy erőszakos, önző embert én még nem láttam! Ha olyan csekélységben eltér a véleményünk, hogy pl melyik színésznőt bírjuk, mindjárt felháborodik, ha én azt mondom, hogy nem bírom Meg Ryant. Közölte, hogy ha majd felnövök akkor fogom értékelni a munkásságát, hiszen milyen nagyszerű meg így meg úgy. Azt is hozzá tenném, hogy én a 20 évem alatt több szépirodalmi könyvet olvastam, mint ő 50 év alatt és ezt bárki megerősíti a családban, mert imádok olvasni. Egyébként meg apukámnak fingja sincs arról, hogy mondjuk ki az az Oszvald Marika, de azért én vagyok a műveletlen tuskó és reméli, hogy hamarosan felnövök, mert az nem állapot, hogy nem szeretem Meg Ryant. (most Meg Ryan az csak egy példa, senki ne vegye személyeskedésnek).2012. jan. 29. 19:27
1/2 anonim válasza:
Vannak ilyenek, sajnos elég sok ilyen ember van... Az én családomban is, meg ismeretségi körömben is akad szép számmal... Nem lehet mit tenni, nekik mondhatunk bármit :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!