Helyes, ha családi állapothoz egyedülállót írtam?
A hajadon a szabványos, de az egyedülállót is meg fogják érteni.
Vicces lehet, ha valaki azt írja, hogy "Ez bonyolult", "Épp szakítottunk" vagy valami hasonlót. :)
Annyiban lényeg, hogy ha szőrszálhasogatók, akkor formai hiányosság miatt visszadobhatják.
Simán elképzelhető, hogy valaki már megházasodott, de szétváltak, csak papíron nem váltak el. Ő akkor egyedülálló, de hivatalosan meg házas. Szóval az egyedülálló meg a hajadon közé nem lehet csak úgy egyenlőségjelet húzni.
Szurkolj, hogy jófejek legyenek, esetleg ha van rá mód, akkor menj be és javítsd a lapot. Ez pont ugyanannyira hiba, mintha a szigszámod helyére odaírtad volna, hogy alma. Értelmetlen és érvénytelen.
Nem értek a GyV-hez, nem foglalkoztam vele, nem tudom mi alapján döntenek,de...
A "hajadon" azt jelenti, hogy soha nem voltál senkivel törvényes házasságban.
Az "egyedülálló" azt jelenti, hogy jelen pillanatban nem vagy senkivel törvényes házasságban.
Gyakorlatilag a "hajadon" mindenképpen "egyedülálló" , de az nem biztos, hogy ha valaki "egyedülálló" akkor "hajadon" is.
Mivel az ügyintézök nagy ivben sz@rnak az egészre, és ugy vannak vele, hogy mindenki penge a nyomtatványok kitöltésében, ha a GyV nem jár elváltaknak, akk nagy valószinüséggel el fogják utasitani az igénylésedet.
hivatalosan létező családi állapotok:
hajadon/nőtlen
házas (nős/férjezett)
elvált
özvegy
a többi csak facebookon létezik, nem hivatalos megnevezés. habár érteni nyilván fogják, de simán visszadobhatják
majd megnézi a hivatalnok a nyilvántartásában,
mint ahogy azt is, ki van oda bejelentve....amit néhányan összeírkálnak...
Csaladi allapot: elviselhetetlen.
A csalad legoregebb tagja: a nagypapae.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!