Hogy változtassam meg apukám véleményét a fiúról?
Van egy srác,most 9.-es az egyik legelitebb suliban és apukámhoz jár különórákra spanyolból,mert készül a középfokúra belőle.
Láttam már többször is és tudtam,hogy nagyon helyes,mert minden lány róla beszél meg facebookon ismerősöm és mindig láttam,hogy új barátnője van.De rengetegen mondták(köztük apukám is...),hogy nagyon balhés a srác,folyton botrányt csinál.
Télen nagyon jóban lettünk egy véletlen kapcsán és rájöttem,hogy nem is olyan,mint amilyennek gondolják a legtöbben,csak mások előtt.Ha kettesben voltunk,akkor nem tett tönkre semmit,nem hisztizett,normális volt.
Kérdeztem tőle,hogy miért olyan mások előtt,amilyen.
Mondta,hogy azért,mert utálja a szüleit és tudja,hogy azzal idegesíti őket a leginkább,hogyha szégyent hoz rájuk és botrányokba keveredik.(pl tavaly mindkét felvételijét 10 pont körülire írta meg azért,hogy ne vegyék fel abba a suliba,ahová a szülei akarták,hogy menjen...de utána elintézték,hogy felvegyék,szóval mind1).
Apának is feltűnt,hogy jóban vagyok a sráccal(ajándékokat kaptam a fiútól,a facebook tele van a közös képeinkkel,ha nálunk van és én is ott vagyok,ahol apa tanít,akkor mindig rám néz meg hasonlók) és ma mondta,hogy örülne,ha nem találkoznék többet a sráccal.
Mikor kérdeztem,hogy miért,akkor azt mondta,hogy azért,mert "ő csak kihasználna és olyan sznob,mint az összes többi gazdag kölyök"...
De úgy tűnik,hogy össze fogok jönni a sráccal és nem akarom,hogy apa utálja,mert nem ismeri az igazi énjét a srácnak.
14/L
Lehet, hogy apukádnak van igaza. Ennyi idősen engem is beetetett egy szemétláda, hogy ő nagyon jó fej és kettesben tette a romantikus lelket. El is hittem... pofára is estem. Szerintem jól vigyázz vele.
21L
Sehogy nem tudod megváltoztatni.
És "apának" igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!