Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassam meg az igénytelen páromat?
Nem is drága 10ezer Ft egy kabátért, főleg, ha téli.
Finoman kellene közölni vele, hogy nincs összhangban a megjelenésetek, és jó lenne, ha vennél neki pár ruhát (amit vissza lehet cserélni, ha nem jó), hogy lássa, mennyivel jobban mutat szép ruhában.
Ha van pénzed, akkor nincs gond, tudsz venni. Ha a pénz az övé, teljesen logikus, hogy nem akarja arra adni, ami neki fölöslegesnek tűnik.
Amúgy nem mindegy, hogy van már kabátod vagy nincs... S hogyan álltok anyagilag.
Én nem veszek kabátot, bár nincs egyetlen rendes sem s a dzsekijeim sem valami sikkesek, minden pénzünk a házra kell.
Ha jut rá, az más kérdés, de nem hiszem, hogy mások hozzáállását nagymértékben változtatni lehet...
Ha te keresed meg a ruháidra szánt pénzt,akkor nyilván nincs beleszólása,ez az egyik fele.Nyugodtan lehetsz abból a pénzből csinos és szép,amire te keresed a pénzt.Feltéve,ha nem együtt éltek,és a számláidat is be tudod fizetni emellett.
A másik oldala,hogy ha szégyenled a saját párodat,az már régen rossz.Az enyémnek is megfelel az ezeréves póló,de mindig tiszta,jó illatú.Neki sem a trend az első,és én ezt elfogadom.
"Ha máshogy nem lesz pénzem akkor megveszem abból amit a fiam után gyerektartást kapok."
Innen ordít hogy hatalmas kamu.
Ja, a gyt pont arra van. Még véletlenül se a gyerekre költsd.
Te dolgozol?
Nem szoktam ilyet mondani, de ez biza kamu.
Furfangosabbnak kéne lenni, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!