Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a párom számítógép függő?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk, minden jó volt, tökéletes volt a kapcsolatunk, addig ameddig nem volt számítógépe. Mióta ismét van (kb fél éve) azóta rá sem ismerek. Nem beszél velem (se), nem megy sehova, nem érdekli semmi, csak napi 16 órában játszik. Felkel és a gép elé ül... Próbáltam vele beszélni erről, de szerinte nem így van, neki ez egy hobbi, nem beteges dolog még szerinte. Próbáltam kérni hogy mozduljunk ki itthonról, nem akar, próbáltam szexi ruhában elcsábítani a gép elől, erre "jó, majd később, most nem ér rá" volt a válasz. Mit tegyek? Nagyon szeretem, de azt az embert, akit megismertem!2013. szept. 10. 19:28
31/36 A kérdező kommentje:
Neki mindennél fontosabb a játék, ha szakítok vele, ő akkor se mond le róla. Ha meg elrontom a gépet, vagy jelszót rakok rá, akkor kiborul.
2013. szept. 11. 11:23
32/36 anonim válasza:
Remélem, hogy LoL az a játék, és nem Metin. A metin az egy kupac kaki.
Egyébként ő már beteges. A szerelmem sajnos nem szerelmes belém, de ő is 12 órát játszik naponta...és amikor fent voltam náluk, akkor végig rám figyelt, leállította a játékot. Tehát tényleg egy beteges csávód van. Ha tényleg annyira szereted, akkor gondold ki, hogyan fogsz rajta segíteni, vagyis hogyan éred el, hogy engedje a dokinak, hogy segítsen. Erre a jövője, egészsége rámehet, sőt még a barátait is elveszítheti.
17/L
33/36 A kérdező kommentje:
Már nincsenek barátai, a sulival is gondok vannak. Már csak én állok mellette, de nem tudom meddig bírom így.
Nem hiszi el, hogy ő már orvosi estet, így meg hogy vigyem dokihoz? Pedig tudom, hogy az kéne. Vagy valami csoda.
2013. szept. 11. 17:53
34/36 anonim válasza:
16 óra + a szex visszautasítása, ez már komoly beteges függőség, főleg ebben az életkorban, jobban jársz ha most ott hagyod mert változás nem valószínű hogy lesz.
35/36 anonim válasza:
Ha nekem lenne ilyen barátnőm, aki törölget a gépemről na meg jelszavazgatja, és azt is megszabná, hogy mire használhatom a számítógépemet, amit mellesleg saját pénzemből vásároltam neki is van laptopja trükközhetek, vagy nem előbb utóbb úgyis megfejteném a jelszót ha elmondja, ha nem ha megsértődik az már nem az én problémám. De ha nekem beleszólna abba, hogy mikor, mire, és meddig használhatom az én saját gépemet nem kell szakítania, mert én úgy b....sznám ki az életemből, hogy csak úgy csörögne, csak úgy porzana utána a levegő azt hiszem!!!! Engem nem érdekel hogy megsértődik innentől már az ő baja mondanám: BYE BYE kicsikém! Na meg mi az, hogy túl lépem az időt, akkor én végzem a házimunkát????Én magasról tennék a megállapodásunkra innentől kezdve csak azért sem lennék hajlandó elvégezni a házimunkát, És már csak azért is addig nyomom a gépet, ameddig akarom és csak azért is függetlenné tenném magamat tőle. Elnézést itt a kérdezőtől természetesen nem neki szólt a válasz, hanem az utolsó válaszolónak. 32F
36/36 anonim válasza:
Előző voltam: Elnézést rossz helyre írtam ezt a választ szóval bocsi mindenkitől.!32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!