Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a párom számítógép függő?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk, minden jó volt, tökéletes volt a kapcsolatunk, addig ameddig nem volt számítógépe. Mióta ismét van (kb fél éve) azóta rá sem ismerek. Nem beszél velem (se), nem megy sehova, nem érdekli semmi, csak napi 16 órában játszik. Felkel és a gép elé ül... Próbáltam vele beszélni erről, de szerinte nem így van, neki ez egy hobbi, nem beteges dolog még szerinte. Próbáltam kérni hogy mozduljunk ki itthonról, nem akar, próbáltam szexi ruhában elcsábítani a gép elől, erre "jó, majd később, most nem ér rá" volt a válasz. Mit tegyek? Nagyon szeretem, de azt az embert, akit megismertem!

2013. szept. 10. 19:28
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Most is, mint mindig....
2013. szept. 10. 19:52
 22/36 anonim ***** válasza:
mivel?
2013. szept. 10. 19:54
 23/36 anonim ***** válasza:

"ingyenes hülyeség"

le merem fogadni, hogy LoL-ozik :D

írtad, hogy napokig nem főztél, erre szó nélkül evett kenyeret, bocs de ezen nagyon beszakadtam xddddddd

alkalmazkodó

2013. szept. 10. 20:10
 24/36 anonim ***** válasza:
Oltozz be jatekhosnek es hivd ki egy csatara :)
2013. szept. 10. 20:29
 25/36 anonim ***** válasza:
Játssz vele te is :D!
2013. szept. 10. 20:47
 26/36 anonim ***** válasza:
rendezzetek LAN partyt :DD
2013. szept. 10. 21:26
 27/36 anonim ***** válasza:

írtad h próbáltad "szexre csábítani"

de sztem nem voltál elég rámenős. mindenkinek van egy szexi nő ideálja és ha ahelyett a wow-ot (lolt, akármit) választja akkor sajnos homokos :D

én bármennyire rá vagyok kattanva valamire ha a csajom bejön tűsarkú csizma, combfix + bőr fűző szerelésben, felteszi a lábát az asztalra (kb mint a filmekben néha :D)

akkor nem kell kettőt pislognia mire leteperem

ez mondjuk rövidtávú megoldás szal a legjobb ha leülsz és megbeszéled vele

2013. szept. 10. 21:59
 28/36 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg meg kell beszélnetek! Válaszút elé kell állítanod, talán akkor megijed kicsit...

Mit nem adtam volna egy barátnőért egyetemista koromban...

2013. szept. 10. 22:05
 29/36 anonim ***** válasza:
52%

Ez durva, az én barátom pont ugyanilyen volt... A végén már nagyon nagyon nem bírtam, folyton veszekedtünk (vagyishogy csak én... ő meg megígért mindent, aztán ugyanaz ment tovább). Egy idő után még ő is elismerte h függő, de nem volt hajlandó minimális lépéseket se tenni.

Mikoris megelégeltem, egy nagyon nagy veszekedés után fogtam és letöröltem a játékait, aztán beállítottam jelszót a gépéhez, és megmondtam h ha trükközik v megfejti akkor azonnal szakítok vele...

Ezt jó sok veszekedés és rinyálás követte, akkor hetekig nem tudta bekapcsolni a gépét, kicsit olyna volt mint az elvonási tünetek...

De megérte mert azóta alig játszik, persze a kódot megmondtam neki azóta, netre és munkára hazsnálja a a gépet, játékra már minimálisan. Feltelepítettünk egy programot amivel lehet figyelni h melyik programot mennyit használja, és megállapodtunk h a játék hetente 5 óra max. Ha véletlen túllépné ő csinálja hétvégén az összes házimunkát :D

24/L

2013. szept. 10. 22:24
 30/36 A kérdező kommentje:
A szexi ruhára annyit, hogy amit írtatok kb azt próbáltam. Erre a reakció, hogy előbb még befejezi amit csinál. Hát ettől meg aztán elment minden kedvem. Egy órával később meg mérgesen megkérdezte, hogy akkor mégsincs semmi? mert akkor játszik.
2013. szept. 11. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!