Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Az lenne a problémám, hogy az itthon használt számítógépemet kellene megfigyelnem, de olyan formában amit máshol is láthatok ( pl. E-mail )
Sajnálatos módon megingott a páromban a bizalmam, de nem merek rákérdezni, mert ha bevallaná akkor azért lesz vége a kapcsolatunknak, ha nincs mit bevallania, akkor pedig azért nem bíztam meg benne ( utóbbit szégyellem is )
Konkrétum nem utal a megcsalásra / viszonyra, de nagyon furcsán viselkedik kb 2-3 hónapja. . .
Ez abban mutatkozik meg, hogy egyre kevesebbet akar velem kommunikálni egyre hűvösebb és ridegebb velem, nem akar eljönni velem sehová sem és ha muszáj akkor sem fogja a kezemet, nem karol belém, nem igazán akar megölelni itthon sem, a puszi / csók már csak emlék és sajnálatos módon a nemi életünk is megszűnt gyakorlatilag.
Amennyire csak tőlem telik ( pláne amióta gyanakodok ) igyekszem a kedvében járni ( virágok, apró figyelmességek, ágyba viszem neki a reggelit, szeretném elvinni nyaralni ) de nincs eredménye.
Szeretnék a gépre telepíteni egy olyan programot ami képes rögzíteni a gépen történt eseményeket, és azokat lehetőleg el is küldi az E-mail fiókomra, hogy munka-utazás közben is tudhassam mi történt a gépünkön.
Csak közös lakásunk van, gyerekek még nincsenek, de esküvő van kilátásban.
Nem tudom mit tegyek, mert a kételkedés és gyanakvás lassanként meg fogja mérgezni a kapcsolatunkat, és előbb utóbb rajtam is meg fog látszani a bizalom hiánya.
Nagyon szépen kérlek titeket akinek bármilyen jellegű ötlete van, az ossza meg velem, az sem baj ha látszólag badarság, mert lehet belőle egy kiváló alternatíva.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Ne ezen az úton akarj haladni, mert ennek bármi lenne is az eredménye az kivégezné a kapcsolatot.
Ha meg akarod menteni a dolgot, akkor inkább beszélgetned kellene vele ezekről a dolgokról. Nem konkrétan a megcsalásról, hanem a változásokról. Aggódj az egészsége miatt, kérdezd a gondjairól, hogy mit akar ettől a kapcsolattól, akarja-e ezt a dolgot, stb.
Köszönöm a válaszodat !
Természetesen megpróbáltam beszélgetni a gondjairól, problémáiról, arról, hogy esetlegesen mi az ami zavarja, mit kellene másképpen csinálnom, mire vágyik, mi az ami megváltozott, miből szeretne többet vagy épp kevesebbet, de sajnos csak Fars dolgokat mondott . . .
Pl. " Nincs semmi bajom " , " ugyan olyan vagyok mint az elmúlt 3 évben " , " nincs semmi ami zavarna " , " megvan mindenem amit szeretnék " , " nem vágyok másra " . . .
De tudom, hogy ez nem így van, mert akkor nem változott volna ennyire gyorsan és ilyen drasztikusan.
Semmi ötletem sincsen, mi lehet a baj, hiszen próbálok neki folyamatosan kedveskedni, igyekszem a kedvében járni minden téren, próbálok beszélgetni vele, érdeklődök a napja felől ( rendszerint a válasza, hogy semmi extra, minden átlagos volt )
Ténylegesen tanácstalan vagyok, csak arra tudok gondolni, hogy már a " láng " elmúlt és itt már nincsen meg részéről az a nagy szerelem és leginkább már főként megszokásból, ragaszkodásból van velem, pláne, hogy már a házasságunkkal kapcsolatban is elbizonytalanodott ahogy a reakcióit és az eddigi lelkesedésének a hiányát látom.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását, és a véleményét.
Mindenkinek érdekel a véleménye, de nem igazán vagyok beljebb némelyik hozzászólással, hiszen segítséget kértem, tehát a miért ide van téve dolog, és hogy keressek mást azt értem, és tényleg köszönöm a hozzászólást, de nem lettem tőle okosabb.
Leírtam, hogy mit és miért szeretnék kérni tőletek.
Bizonyára szélmalom harcot játszok, de nem úgy terveztem az életemet ahogyan most alakul, és szeretnék tenni ellene, viszont nem tudom mivel szembesíteni a páromat addig amíg nincs mivel, ehhez kellene a program, addig pedig csak annyit tehetek amit eddig is, várok türelmesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!