Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Az lenne a problémám, hogy az itthon használt számítógépemet kellene megfigyelnem, de olyan formában amit máshol is láthatok ( pl. E-mail )
Sajnálatos módon megingott a páromban a bizalmam, de nem merek rákérdezni, mert ha bevallaná akkor azért lesz vége a kapcsolatunknak, ha nincs mit bevallania, akkor pedig azért nem bíztam meg benne ( utóbbit szégyellem is )
Konkrétum nem utal a megcsalásra / viszonyra, de nagyon furcsán viselkedik kb 2-3 hónapja. . .
Ez abban mutatkozik meg, hogy egyre kevesebbet akar velem kommunikálni egyre hűvösebb és ridegebb velem, nem akar eljönni velem sehová sem és ha muszáj akkor sem fogja a kezemet, nem karol belém, nem igazán akar megölelni itthon sem, a puszi / csók már csak emlék és sajnálatos módon a nemi életünk is megszűnt gyakorlatilag.
Amennyire csak tőlem telik ( pláne amióta gyanakodok ) igyekszem a kedvében járni ( virágok, apró figyelmességek, ágyba viszem neki a reggelit, szeretném elvinni nyaralni ) de nincs eredménye.
Szeretnék a gépre telepíteni egy olyan programot ami képes rögzíteni a gépen történt eseményeket, és azokat lehetőleg el is küldi az E-mail fiókomra, hogy munka-utazás közben is tudhassam mi történt a gépünkön.
Csak közös lakásunk van, gyerekek még nincsenek, de esküvő van kilátásban.
Nem tudom mit tegyek, mert a kételkedés és gyanakvás lassanként meg fogja mérgezni a kapcsolatunkat, és előbb utóbb rajtam is meg fog látszani a bizalom hiánya.
Nagyon szépen kérlek titeket akinek bármilyen jellegű ötlete van, az ossza meg velem, az sem baj ha látszólag badarság, mert lehet belőle egy kiváló alternatíva.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
" Ha valaha az életbe rájönnék, hogy a partnereknek esetleg megfordult a fejeben ilyesmi, mint neked, ugy kivágnam, mint a macskát xarni. "
Ehhez annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy HA csak passzióból akarnám figyelni akkor teljes mértékben igazad lenne, viszont itt nem erről van szó, hiszen sajnos okkal feltételezem, hogy van valakije, így viszont ha ez igaz, akkor nem az a kérdés, hogy lesz-e esküvő hanem, hogy miért nem tudott gerinces ember módjára elhagyni ha már nem engem szeret . . .
Csupán bizonyosságot szeretnék
A 3. leírta, hogy milyen program kell neked. Az Ardamax Keylogger például email-ban is el tudja küldeni a rögzített dolgokat, ha be tudod állítani...
Szerintem ha már csak ezt a megoldást tudod elképzelni, akkor lehet hogy jobb megoldás lenne felvetni a párodnak a kapcsolatotok végét, mert úgy látod, hogy már nem érzi jól magát veled. Egy ilyen drasztikus lépés talán felébreszti őt ha mégsem arról van szó, hogy mással van.
Nagyon szépen köszönöm nektek :)
Azonnal elkezdem letölteni a programot.
Amint sikerül megtudni valamit közzéteszem a dolog végkifejletét. ( megoldódik vagy véget ér )
Tényleg nagyon szépen köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!