Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a párom számítógép függő?
Hagyd rá, biztos vagyok benne hogy majd egyszer megunja.
Ha pl. WoW-ozik, akkor előbb utóbb leraidel mindent amit akar és akkor már nem lesz értelme játszani..
Szóval lehet kicsit túl komolyan teszi amit csinál, de csak ki akarja szórakozni magát, szerintem adj neki időt, sokat :DD Ő ugyanaz az ember, ez 100%.
A következőt tedd:
Vagy del gomb, vagy f1 vagy f2 és be jön a bios.
A boot menüben mindent rakj disable-ra és rakj jelszavat a biosra.
Vagy verd szét neki, az a tuti.
Kellemetlen tud lenni, de nagyobb probléma vele, hogyha nem akar leállni vele, akkor jó eséllyel nem is fog még jó ideig. Ha mégis, akkor is nagyon kellemetlen lenne számára és jó valószínűleg téged okolna ezért.
Szerintem közöld vele, hogy neked ez így nem jó. Ha van rá lehetőség, akkor költözz el tőle egy időre, hátha észbe kap.
En is ilyen vagyok/voltam :) Azt azert meseld el neki, hogy a sok egyhelyben ucsorgestol a verkeringes megpang, besurusodik a ver es hamar trombozist lehet kapni. Es ez nem vicc, en volt, hogy napokig jatszottam egyhuzamban a hetvegen es trombozis lett a vege. Nem fincsi egy nyavaja es majd kethetig injekciot kellet szurkalni a hasamba. Ez sem bejovos.
Szoval szerintem lehet eszementen jatszani, de azert neha ki kell mozdulni otthonrol.
Amugy mond meg a baratodnak: ev vegen jon a Battlefield 4 ! :)))
Mégis mennyi időt adjak még neki? Így is ezzel kel, ezzel fekszik. Ha nincs kaja, nem eszik, csak nehogy abba kelljen hagyni a játékot.
Csak azért vagyok még vele, mert tudom, hogy milyen igazából Csak ki vagyok borulva már ettől az egésztől. Olyan szinten nem törődik velem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!