Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal másfél éve vagyunk együtt (Ő 24 éves)és nem sokára lesz a szülinapja! Imád játszani a számítógépen, például pókerezni (élőben is), COD, Assassin, Fifa stb... Igazából nincs olyan nagy érdeklődési köre, így bajban vagyok, hogy mit vegyek Neki. Pólóra gondoltam, hogy rányomtatok valami képet az egyik játékról, de félek, hogy nem hordaná, merthogy a többi embernek nem tetszene. Gondoltam, hogy sütök Neki tortát, amin a játék felirata van és még egy kis jellemző motívumot, de az olyan egyszeri, én pedig olyat akarok, ami megmarad neki :) Köszi a segítséget előre is! :)2013. aug. 14. 16:08
1/2 anonim válasza:
Nekem az jutott eszembe a póker miatt, hogy esetleg valami erotikus ("nénis") kártyacsomagot vehetnél neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!