Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a pasitok már a kapcsolat elején elhanyagolna?
Pár gyönyörű hét után most naphosszat a számítógépes játékaival játszik, meg minden fontosabb, mint én. Amikor ezt szóvá teszem (minden nap), akkor elbagatellizálja a problémát és viccesen "bocsánatot kér", de minden marad a régiben. :(
Én nem erre vágyom. Elvárom, hogy foglalkozzon velem (ha már együtt járunk és állítása szerint szeret)!
24/N
ne várj rá, szervezz programot, ha nem megy, akkor szervez be barátnőt stb.-t
ha nem kapja magát össze, akkor üljön otthon
Mintha csak magamról olvasnék! :D
Viccet félretéve, kicsit kevés az infó. Nem lehet igazságot tenni. Remélem nem valami kapcsolatfüggő vagy aki egymagában 2 percig nem tud meglenni, ne tengődj hobbi nélkül. Nem tudom milyen az arányok a találkozásaitokban, de remélem nem várod, hogy minden nap, minden percét veled töltse. Kell azért a saját szórakozás, hobbi is. Egy férfi se fog élete végéig teperni és csak a te kívánságaidat lesni. Bocs, hogy ezt így írtam, nem bántásból mondom, de ennyiből én ezt szűrtem le.
26F
hetente találkozok a barátnőmmel és minden nap este 7től negyed 10ig beszélünk (utána alszik).
és érdekes, mi megvagyunk
Utolsónak:
Gondolom ti nem ugyanazon a településen laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!