Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kócos boszorkány kérdése:
Tényleg akkora baj, hogy szabadidőmben számítógépezek?
Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt a párommal, nem élünk együtt, ő a szüleivel, én egyedül. Neki elég sok barátja van, nekem sajnos csak kettő, ők is nagyon messze laknak, vidéken, ezért nagyon ritkán találkozunk. A párom heti 3-4 estét a barátaival tölt, ez ellen sosem tiltakoztam, hiszen eleve úgy ismertem meg, hogy tudtam, a gyerekkori barátai nagyon sokat jelentenek neki, szinte családtagok, ezért sűrűn összejárnak valamelyikük lakásán és söröznek, beszélgetnek. Én viszont, tekintve, hogy a barátaimmal nem tudok ilyen sűrűn találkozni, a legtöbb esetben itthon vagyok és számítógépezek. Nem vagyok facebook-függő, nem osztogatok meg állandóan világot megváltó idézeteket, csak azért nézek fel párszor egy nap, hogy lássam, az ismerőseim miket osztanak meg és mivel telik a napjuk, mivel a legtöbb ember mindent megoszt. Ha a párom nálam van, akkor hanyagolom a számítógépet, mert ő sokkal fontosabb és úgy vagyok vele, a számítógép nekem csak arra való, hogy a szabadidőmben lefoglaljon. Néha megmutatok neki valamit, amiről azt gondolom, hogy őt is érdekelheti. Tegnap elment fürdeni, én közben megnéztem az egyik rokonom adatlapját, mert új fényképeket tett fel. Erre azt mondta a párom, hogy "Már megint facebookozol, állandóan ezt csinálod!" Megkérdeztem tőle, hogy mi a baja azzal, hogy néha felnézek, hiszen nem érzem, hogy ez bűn lenne, nem pasizok, nem ismerkedek, csak megnézem az ismerősöket és kész. Valamint hozzátettem, hogy nem látok ebben problémát, van aki a TV előtt ül, én ezt nézegetem és a híroldalakat a neten. Ő nincs fent egyik közösségi oldalon sem, utálja a számítógépet. Nem akartam megbántani, de azt gondolom, ha én nem szólok, hogy annyi időt tölt a barátokkal, őt miért zavarja, hogy én számítógépezek? Ha van más lehetőségem, már kapcsolom is ki, nem függök ettől, mert én sem ezt tartom a legjobb kikapcsolódásnak, de mint írtam, nekem nincsenek a közelben barátaim. Véleményeket várnék, hogy másoknál is nézeteltérést okoz ez?2013. szept. 2. 18:11
1/3 anonim válasza:
Szia !
A te esetedet tekintve rendben van a számítógépezés. Most hogy te csak akkor használod ha nincs ott vagy lefoglalni magad ez oké így.
Én amúgy abszolút nem szeretem ha rajta lóg a párom a gépen amikor ott vagyok vele, nem egysezr volt belőle vita, de hiába volt. Annyit tehetsz az egészért hogy abszolút hagy békén a gépet ha ottvan, még addig se nyúlj hozzá amíg ő a wc-re vagy fürödni megy. Próbáld meg így és aztán kiderül mi lesz. Ha eztán is baja van, akkor hidd el, nem a gépezés a baja :)
18/L
2/3 anonim válasza:
Elfelejtettem hozzátenni : a párod másképp éli le a szabadidejét, te megint másképp. Lehet őt zavarja hogy géppl töltöd el mert ő nem így teszi, de ez nem probléma (főképp nem a tied, hanem az övé). Ember válogatja azt, mit csinál és kivel. Vagy nem ?:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és a jó tanácsot!
2013. szept. 2. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!