Mit csináljak a szabadidőmben?
Olvass.
Én imádok olvasni és amellett, hogy szórakoztató, még fejlődik a szókincsed is és jobb lesz a helyesírásod. :)
De lehet rajzolni, filmezni, segíteni a házi munkában..:)
Először is elég nagy vagy ahhoz hogy besegíts a szüleidnek.
az én unokám fiú és 12 éves múlt-- de ha unatkozik-- akkor bizony félporszívóztatóm vele a lakást, vagy ha van csetres el kell mosogatnia. vagy ja kimegyek a kertbe akkor ott kell segítenie.
máskülönben minden nap ő rámolja össze a szobáját, aztán tornázni szokott, olvasni, zenét hallgatni, házakat tervezni és lakberendezéseket, tv nézzük ha jó a film, aztán minden este ő zongorázik nekem.
Most viszont, itt az ideje az iskolai könyvek hazahozatalának--a füzetek beszerzésének és az összes bekötésének. Az iskola táskád, a tolltartód a ceruzáid, körzöd és egyebek rendbe hozatalának. minden nap valamit belőle-- ja és az íróasztalod rendbetétele
akkor viszont nem árt ha Te is végig nyálazod az új könyveidet, mit is fognak tanítani az uj tanévben a tanárok-- amit neked meg kell bizony tanulni!
szóval ha ezt mind elvégzed amit felsoroltam akkor aligha marad időd az unatkozásra szeptemberig!
én ezeket csinálom, részletesen:
biciklizés (leader fox evulution)
motorozás (simson s51, aprilia sr 50, yamaha jog)
ritkán olvasás (stephen king)
gépezés (facebook, skype, játékok)
kutyával sétálás
segítek apámnak a ház körül, esetleg szerelgetni
ééééés megmondom őszintén hogy icipicit várom az iskolát is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!