Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok néha úgy mutatna be másoknak, mint a menyasszonyát, pedig még meg sem kérte a kezeteket?

Figyelt kérdés

Alig egy éve járunk. Ő már az első hónap után meg akarta kérni a kezem,nekem még korai lett volna. Most is az. Aranyos tőle,csak később nem győzök magyarázkodni,hogy csak poén meg hogy az ujjamon lévő gyűrű még nem az,amire gondolnak.Szóvá tettem ezt már neki is.

Mi a véleményetek? Hogyan viselkedjek ilyen esetekben?

2013. szept. 2. 17:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ne azon lovagoljatok,hogy 1 hónap után meg akarta kérni a kezem, mert nagy valószinűséggel ő sem gondolta komolyan/csak hirtelen fellángolás volt.

Irtam,hogy nekem is korai lett volna és igen,meg is mondtam neki,ahogy az 1 év is korai lenne.

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 2. 19:28
 22/26 anonim ***** válasza:
De ha ne lovagoljunk rajta,akkor miért érezted úgy,hogy ezt is bele kell írnod a kérdésbe,mi csak reagáltunk rá.....na mindegy
2013. szept. 2. 19:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Raadasul tuti h mindenkit te pontoztal le! Csak azt nem ertem minek kerdez olyan, aki nembirja a kritikat!!.....
2013. szept. 2. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, én a 16-os vagyok, jelenleg nullán állok, pedig csak a saját tapasztalatomból írtam véleményt. Tehát ez megtörtént velem, tudom miről beszélek. Akkor is az a véleményem, hogy komolytalan! Nekem az jellegű "poénok" nem jönnek be! Ha nem vagyok valakinek a menyasszonya, akkor már csak babonából se mutasson be úgy mintha már az lennék.
2013. szept. 2. 20:02
 25/26 A kérdező kommentje:

#Kedves 13-as! Örülök,hogy a kristálygömböd megmondta a tutit! Mindenkit felpontoztam. Azért irtam ki a kérdést,mert érdekelt más mit gondolt.

Megértem és egyet is értek azokkal,akik azt mondták,higy egy hónap után komolytalan, mert SZERINTEM is az.

Azért irtam,mert gondoltam,hogy igy kihangsúlyozom,hogy milyen lelkes és mennyire a föld felett repked.

Én sem támadtam senkit sem a véleménye miatt,kérlek ti se itéljetek el csak úgy látatlanban.

2013. szept. 2. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:

Valoszinu azert vannak 0-ak is;)

mind1 amugy lesz*rom...

2013. szept. 2. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!