Ti mit szólnátok, ha a párotok folyton ezt vágná a fejetekhez?
Szóval van egy lakásunk, az ő szüleitől kaptuk, a párom nevén van. Itt élünk a 10 hetes kislányunkkal.
Viszont minden veszekedésnél a párom a fejemhez vágja(most is), hogy ez az ő lakása, én csak "ideiglenesen" vagyok itt.
Ti mit tennétek? Nekem ez nagyon rosszul esik és már ezerszer elmondtam ezt neki...
Jaj de kedves egy párod van!
Te meg mondhatod; hogy te meg ideiglenesen vagy a párja, és ha csak nem néha néha egy kis időre akarja látni a gyerekét, akkor ne dobálózzon ezzel, mert lehet, hogy az ő nevén van, de a szüleitől kapta!
Tahó!
Házasok vagytok?
Amúgy én elhagynám vagy csak akkor maradnék vele ha közösen veszünk egy lakást vagy albérlet. Én nem tolerálnám az ilyen fajta kijelentéseket, sosem érezném magam otthon és biztonságban. Ezek után én nem is takarítanám stb. azt a lakást mert az övé... én meg csak ideiglenesen vagyok ott.
Na itt a baj, hogy Te magad is így állsz a dologhoz, hogy "CSAK" élettársak vagytok.
Mi az, hogy CSAK?
Az nem elég? Ráadásul van egy gyereketek is! Ez csak egy A4-es papírnyiban tér el a házasságtól.
BTW, akartátok a gyereket?
Még ha ő dolgozott volna meg a lakásért, még valahol(!!!) megérteném, hogy fölényben érzi magát... De így, gyakorlatilag a feneke alá lett téve, és hozzád tudja vágni, hogy ideiglenesen vagy ott? Később hogy gondolta?
Én a 2. vagy a 3. ilyen beszólása után felpakoltam volna a kislányt, és elmentem volna egy hétre a szüleimhez, hogy gondolkodjon már el egy kicsit...
Ha nem lett volna a feneke alá tolva, hanem a maga keresett pénzéből vette volna meg, akkor is mondhatná, szóval nem azon kell fennakadni, hogy hogyan szerezte a kéglit.Az övé és, kész.
Az már más tészta, hogy nagyon alpári dolog ezt a másik fejéhez vágni, én már rég leléptem, volna, nem albérlő vagy te ott, hogy ezeket mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!