Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok folyton ezt vágná a fejetekhez?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lakásunk, az ő szüleitől kaptuk, a párom nevén van. Itt élünk a 10 hetes kislányunkkal.

Viszont minden veszekedésnél a párom a fejemhez vágja(most is), hogy ez az ő lakása, én csak "ideiglenesen" vagyok itt.

Ti mit tennétek? Nekem ez nagyon rosszul esik és már ezerszer elmondtam ezt neki...

2013. júl. 28. 11:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Simán elköltöznék azzal, hogy találtam egy albérletet, így nem kell ideiglenesen elviselnie...
2013. júl. 28. 13:40
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

A kérdező tűri ezt. Megalkuvó szemályiség. Már ha van személyisége.

Kérdező, izgalmas a kapcsolat? Van dráma mi?

2013. júl. 28. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

" Ez csak egy A4-es papírnyiban tér el a házasságtól. "

Ez a férfiak látásmódja. Aljasul ki is használják.

2013. júl. 28. 14:11
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Már nem lenne a párom. Tudod, kinek kell olyan ember, aki akárhányszor nyeregbe kerül, visszaél vele...
2013. júl. 28. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
csomagolnék
2013. júl. 28. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Ebben az a gáz, hogy van egy 10 hetes babátok. Ha most így gondolkodik, és ennyire nem fontos neki a gyereke, mi lesz később? Egy igazi apa foggal-körömmel ragaszkodna a gyerekéhez, és azon keresztül az anyjához is. Hát nem tudom, de biztos megmondanám neki, hogy oké, de a gyerekedet többet nem látod, sőt, még a nevét is megváltoztatod.
2013. júl. 29. 00:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez nem apa, hanem valami idióta.

Nem értem hogy a nők honnan kukázzák ezeket az idiótákat. De tele van az iyléenekkel a gyakori, meg az élet.

Ezek az emberek (férfiakról van szó) annyira selejtek emberileg (is), hogy csak a maradék nőknek jutnak. Normális hozzájuk sem szól. Emberileg nullák, zérók. Lásd itt is. Csak ideiglenesen van itt. Holott ott a gyereke is.

Én nagyon jó családban nőttem fel, tőlem idegen az ilyen gondolkodás.

2013. júl. 29. 06:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, válaszolj már légyszives, hogy mióta vagytok együtt és akartatok-e most gyereket?

Mert ezek azért lényeges információk...

2013. júl. 29. 08:15
 19/22 A kérdező kommentje:
2 és fél éve. Igen, tervezett volt a Leányzónk :-)
2013. júl. 29. 08:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Benned sosem volt meg az igény, hogy saját lakásod legyen? Nem értem ezeket a nőket, akiket kielégít, hogy odaköltöznek más lakásába és oda pottyantanak gyereket. Attól persze még a párodtól szemétség ezt felhánytorgatni.
2013. júl. 29. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!