Ti mit szólnátok, ha a párotok folyton ezt vágná a fejetekhez?
Szóval van egy lakásunk, az ő szüleitől kaptuk, a párom nevén van. Itt élünk a 10 hetes kislányunkkal.
Viszont minden veszekedésnél a párom a fejemhez vágja(most is), hogy ez az ő lakása, én csak "ideiglenesen" vagyok itt.
Ti mit tennétek? Nekem ez nagyon rosszul esik és már ezerszer elmondtam ezt neki...
20.! Te normálisnak hiszed magad, igaz? Szerinted manapság egy nőnek hogy legyen saját háza, lakása? Miről álmodik a nyomor? Örülnek az emberek, ha albérletre és rezsire futja az egyik fél fizetése, a másiké pedig fedezi az étkezést, jut a gyereknek cipőre, stb..
A versenypiacon egy nő mindig kevesebbet keres a férfinál, ez köztudott, és elfogadott.
Vagy öröklünk egy házat és hitel nélkül élünk (mint mi)
Vagy hitelre vásárolunk házat, és belegebedünk a részletekbe
vagy megyünk a híd alá!? De az ilyennek hiába magyarázom, kis tökéletes..
Olvasgass vissza. Tervezett gyerek volt, gondolom, ha tudja a kérdező, hogy vissza fog ütni ez a későbbiekben, nyilván nem költözik oda.
És ha már itt tartunk, a párja is CSAK KAPTA... és igen, az övé, de azért ne felejtsük már el, hány kilósak vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!