Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok folyton ezt vágná a fejetekhez?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lakásunk, az ő szüleitől kaptuk, a párom nevén van. Itt élünk a 10 hetes kislányunkkal.

Viszont minden veszekedésnél a párom a fejemhez vágja(most is), hogy ez az ő lakása, én csak "ideiglenesen" vagyok itt.

Ti mit tennétek? Nekem ez nagyon rosszul esik és már ezerszer elmondtam ezt neki...

2013. júl. 28. 11:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20.! Te normálisnak hiszed magad, igaz? Szerinted manapság egy nőnek hogy legyen saját háza, lakása? Miről álmodik a nyomor? Örülnek az emberek, ha albérletre és rezsire futja az egyik fél fizetése, a másiké pedig fedezi az étkezést, jut a gyereknek cipőre, stb..

A versenypiacon egy nő mindig kevesebbet keres a férfinál, ez köztudott, és elfogadott.

Vagy öröklünk egy házat és hitel nélkül élünk (mint mi)

Vagy hitelre vásárolunk házat, és belegebedünk a részletekbe

vagy megyünk a híd alá!? De az ilyennek hiába magyarázom, kis tökéletes..

Olvasgass vissza. Tervezett gyerek volt, gondolom, ha tudja a kérdező, hogy vissza fog ütni ez a későbbiekben, nyilván nem költözik oda.

És ha már itt tartunk, a párja is CSAK KAPTA... és igen, az övé, de azért ne felejtsük már el, hány kilósak vagyunk...

2013. júl. 29. 12:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Nyilván nem azt mondom, hogy luxusvillája legyen, de azért pár év munka után egy nő is össze tud szedni annyit, hogy a közös lakás önrészének legalább a felét fizesse. Persze ha neked "elfogadott", hogy kevesebbet keresel, akkor érd be vele és várd, hogy jöjjön a szőke herceg a háromszobás lakással...
2013. júl. 30. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!