Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok néha úgy mutatna be másoknak, mint a menyasszonyát, pedig még meg sem kérte a kezeteket?

Figyelt kérdés

Alig egy éve járunk. Ő már az első hónap után meg akarta kérni a kezem,nekem még korai lett volna. Most is az. Aranyos tőle,csak később nem győzök magyarázkodni,hogy csak poén meg hogy az ujjamon lévő gyűrű még nem az,amire gondolnak.Szóvá tettem ezt már neki is.

Mi a véleményetek? Hogyan viselkedjek ilyen esetekben?

2013. szept. 2. 17:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%
Olyan mintha egy kis tini tette volna fel ezt a kérdést, meg írta volna hozzá a kommenteket.
2013. szept. 2. 17:22
 12/26 A kérdező kommentje:

#8 Én sem örültem annak,hogy egy hónap után felhozta ezt a témát.

Számomra a lánykérésnek súlya van,nem csak holmi középiskolás hóbort.

Viszont: Mostmár kezdem megismerni a párom és biztos vagyok benne, hogy nem az a férfi,aki az első szembejövő csajt elvenné.

2013. szept. 2. 17:23
 13/26 A kérdező kommentje:
#11 Hahahaha! Köszi! Ezekszerint lélekben még gyerek vagyok! :)
2013. szept. 2. 17:25
 14/26 anonim ***** válasza:
60%
Furcsa de ismerek egy ilyen párt. A férfi mindig azt mondja a nőre, hogy feleségem persze mindenki ismeri őket így tudják, hogy nem és általában inkább poénkodnak velük. Azt szokták mondani ezzel hitegeti a csajt de az életbe el nem venné.
2013. szept. 2. 17:26
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Tok mind1 h en, v masok mit gondolnanak akkor ha... Neked ez bejon? Akkor orulj neki. Nem jon? akkor beszeld meg vele, h jobban szereted ha csak a baratnojekent nevez. Annyi!
2013. szept. 2. 17:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy az ilyen ember komolytalan. Ezt tapasztalatból mondom és engem is zavar. Az én párom mindenkinek úgy mutat be, hogy a feleségem, de 11 év után kimerem jelenteni, hogy ő egy komolytalan, linkóci emberke.
2013. szept. 2. 17:29
 17/26 anonim ***** válasza:
46%
És megint csak az én privát véleményem ..., hogy aki első hónap után meg akarja kérni a kezedet, az egyrészt nem érzi a súlyát, másrészt szerintem komolytalan.
2013. szept. 2. 17:30
 18/26 anonim ***** válasza:
49%
17-es ! Miért ítélkezel látatlanban ? És főleg miért a Te saját példád után ?
2013. szept. 2. 17:38
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Szó sincs itt ítélkezésről! Kikérte a véleményünket én meg elmondtam. Ez az oldal erre van, vagy nem? Vagy neked is kötekedhetnéked van? Divat ez! Na hagyjál békén kérlek! Megéltem egy-két dolgot, van tapasztalatom.
2013. szept. 2. 18:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ő már az első hónap után meg akarta kérni a kezem,nekem még korai lett volna."

Most akkor én is le leszek pontozva,de én két éve élek együtt a párommal,és még most is tudunk meglepetéseket okozni egymásnak.....

Egy hónap alatt egy normális ember nem tudná eldönteni,hogy letudná e élni,össze tudná e kötni az életét a másikkal!

Eskü nem a rosszindulat,és általánosítás beszél belőlem,de ilyenkor van az,hogy "hopsz!" bele a lecsóba,aztán pár év múlva válás,mert nem ismertem ki eléggé a páromat,és rájöttem nem tudok vele együtt élni.....

Nekem korai lenne,és ha egy hónap után meg akarná kérni a kezem,szerintem kinevetném....

2013. szept. 2. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!