Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok néha úgy mutatna be másoknak, mint a menyasszonyát, pedig még meg sem kérte a kezeteket?
Alig egy éve járunk. Ő már az első hónap után meg akarta kérni a kezem,nekem még korai lett volna. Most is az. Aranyos tőle,csak később nem győzök magyarázkodni,hogy csak poén meg hogy az ujjamon lévő gyűrű még nem az,amire gondolnak.Szóvá tettem ezt már neki is.
Mi a véleményetek? Hogyan viselkedjek ilyen esetekben?
#8 Én sem örültem annak,hogy egy hónap után felhozta ezt a témát.
Számomra a lánykérésnek súlya van,nem csak holmi középiskolás hóbort.
Viszont: Mostmár kezdem megismerni a párom és biztos vagyok benne, hogy nem az a férfi,aki az első szembejövő csajt elvenné.
"Ő már az első hónap után meg akarta kérni a kezem,nekem még korai lett volna."
Most akkor én is le leszek pontozva,de én két éve élek együtt a párommal,és még most is tudunk meglepetéseket okozni egymásnak.....
Egy hónap alatt egy normális ember nem tudná eldönteni,hogy letudná e élni,össze tudná e kötni az életét a másikkal!
Eskü nem a rosszindulat,és általánosítás beszél belőlem,de ilyenkor van az,hogy "hopsz!" bele a lecsóba,aztán pár év múlva válás,mert nem ismertem ki eléggé a páromat,és rájöttem nem tudok vele együtt élni.....
Nekem korai lenne,és ha egy hónap után meg akarná kérni a kezem,szerintem kinevetném....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!