Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok néha úgy mutatna be másoknak, mint a menyasszonyát, pedig még meg sem kérte a kezeteket?
Figyelt kérdés
Alig egy éve járunk. Ő már az első hónap után meg akarta kérni a kezem,nekem még korai lett volna. Most is az. Aranyos tőle,csak később nem győzök magyarázkodni,hogy csak poén meg hogy az ujjamon lévő gyűrű még nem az,amire gondolnak.Szóvá tettem ezt már neki is.
Mi a véleményetek? Hogyan viselkedjek ilyen esetekben?
2013. szept. 2. 17:00
1/26 anonim válasza:
Hát azt hiszem nevetségesnek tartanám, de nem a jó értelemben..
2/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszene... igazad van, túl korai 1 év után eljegyezni egymást, de 1 hónap után??? Szerintem beszélgess el vele erről, hogy neked nem tetszik, hogy ne mások előtt kelljen kijavítanod Őt.
3/26 anonim válasza:
Gondoljon mindenki, amit akar. Én nem haragudnék érte.:) Nézd a jó oldalát. Az előbb tett fel valaki egy kérdést, mit csináljon, ha a párjának eszébe sincs megkérni a kezét. Nos melyik a jobb változat ?
Mellesleg engem a párom úgy mutat be az ismerőseinek, hogy a "feleségem", pedig nem vagyok az.
4/26 anonim válasza:
Elég ciki, én nem hagynám. Majd ha megtörténik az eljegyzés akkor utána, de nem előre mert az elég nevetséges.
5/26 anonim válasza:
Én elmosolyodnék, mikor bemutat nekik, és azt mondanám, hogy: igen, majd egyszer. Szerintem nagyon szeret, és nagyon aranyos ez tőle. Ha te is szereted, akkor szerintem ne idegeskedj ezen. Ha viszont zavar, akkor beszéld meg vele. Ezt tudom tanácsolni:)
6/26 anonim válasza:
Szerintem is ez inkább jó mint rossz én örülnék neki!Persze az a része hogy 1 hónap után megakarta már kérni a kezed az tényleg kicsit merész!Hány évesek vagytok?
7/26 A kérdező kommentje:
5# Ha kimondja,akkor általában ezt szoktam én is válaszolni,de van,hogy csak úgy forditja a kezem,hogy a gyűrűm látszódjon,vagy azzal játszik és amikor mások észreveszik, akkir jön a szöveg,hogy az milyen gyűrű meg,hogy láttam ám és nekem ne magyarázz. Ilyenkor van az,hogy én magyarázkodom a párom meg csak huncutul mosolyog.
2013. szept. 2. 17:18
8/26 anonim válasza:
Most le leszek pontozva, de ha valaki, akit mondjuk nem ismertem korábban 1 hónap után el akarna jegyezni, én azt (ellenben az itteni divattal) nem értékelném bókként. Elsőként eszembe jutna, hogy ő úgy érzi elért a házasodó korba és az első szembejövőt kis túlzással elvenné, a másik, hogy még nem is ismerjük egymást... igaz nő létemre nem vagyok valami romantikus alkat :)
9/26 A kérdező kommentje:
Én 23, Ő 27. (még nem lakunk együtt-külön városban vagyunk)
2013. szept. 2. 17:19
10/26 anonim válasza:
Hát ebben az esetben én sem örülnék neki. Én szerintem komolyabban elbeszélgetnék vele a helyedben, hogy majd akkor leszel a menyasszonya, ha késznek érzed magad rá, addig meg kínos, ha azt hiszik mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!