Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Mit szólnátok, ha a férjetek nem engedné, hogy automata mosógépetek legyen?

Figyelt kérdés

Ahol lakunk lakik egy házaspár. A férfi 75 éves a nő 70.

(Elég jól tartják magukat.) A férfi nem engedi, hogy automata mosógépük legyen, pedig megtehetnék. Szegény asszonynak fél napokat ott kell állnia a mosógép mellett, közben a férfi naponta 2 doboz cigarettát elszív meg napi szinten eljár a kocsmába 1-2 pohár borra. Ti mit szólnátok hozzá, ha a férjetek nem engedne automata mosógépet venni?

2013. júl. 28. 23:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Akkor tűrje fel az ingujját és mosson ő! Ez nem férfi, és nem is férj, csak egy rabszolgatartó.
2013. júl. 28. 23:20
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Megmondanám neki, hogy akkor mosson ő.
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
Ö dolguk, nem hiszem hogy bárkinek is engedélyt kell kérnie.
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha a férfi egyáltalán nem mos, akkor semmi köze nincs az egészhez. Vennék mosógépet, és annyi.
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Biztos nem a nő ragaszkodik a régi megszokotthoz? Mert az én ismeretségi körömbe inkább az van.
2013. júl. 28. 23:22
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodik hozzá.
2013. júl. 28. 23:23
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
én a nő helyében nem mosnám ki a papa ruháit. Gyorsan megoldódna a helyzet...
2013. júl. 28. 23:25
 8/24 anonim ***** válasza:
53%

Semmit. Évek óta sima hajdú mosógépem van és egy kis hajdú centrifugám. Sokkal jobban és tisztábban kimos mint az automata mosógép. Fél napokat sem kell a mosógép mellett állnom, mert csak annyi időt vesz el, amíg beteszem a ruhát, majd kiveszem az öblítő vízbe teszem, és onnan a centrifugába. Az egész nincs 10 perc se-...

Volt automata de jobb a régi...

2013. júl. 28. 23:31
 9/24 anonim ***** válasza:
94%
A mi esetünkben ez fordítva volt. Nagyapám automata gépet vett mamámnak hogy könnyebb legyen neki a moss, de nagymamám ragaszkodott a régi tárcsáshoz, és hiába könyörögtünk neki hogy használja az automatáját, csak úgy sikerült rávennünk amikor apám mérgébe kidobta a tárcsást az ablakon. Persze a tárcsás centrifuga még most is megvan, kell is mert van olyan ruha amit csak kézzel lehet mosni és arra még jó a centri. De tényleg 3 évig könyörögtek apámék a nagy apámml együtt hogy váltson már és kímélje magát.
2013. júl. 28. 23:34
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
Sok idős sajnos már csak ilyen. Valamiért ragaszkodnak a dolgaikhoz. A bácsi is nyilván valamiért rossznak, vagy drágának tartja az automata mosógép üzemeltetését. Én a felesége helyében spórolnék, ha tehetem és szó nélkül vennék egyet. Dúlna-fúlna a bácsi az biztos, de előbb-utóbb belátná, hogy csak nem olyan rossz az, vagy legalábbis elfogadná a helyzetet.
2013. júl. 28. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!