Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Mit szólnátok, ha a férjetek nem engedné, hogy automata mosógépetek legyen?

Figyelt kérdés

Ahol lakunk lakik egy házaspár. A férfi 75 éves a nő 70.

(Elég jól tartják magukat.) A férfi nem engedi, hogy automata mosógépük legyen, pedig megtehetnék. Szegény asszonynak fél napokat ott kell állnia a mosógép mellett, közben a férfi naponta 2 doboz cigarettát elszív meg napi szinten eljár a kocsmába 1-2 pohár borra. Ti mit szólnátok hozzá, ha a férjetek nem engedne automata mosógépet venni?

2013. júl. 28. 23:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

a nagyszüleim már nem élnek, de anno a papám lepte meg a nagyimat egy automata géppel, h ne a mosással töltse az idejét. volt így is elég munka otthon, nagy ház, kert, háziállatok.

soha nem hagynám hogy ilyen dolgokat megszabjon a párom. van fizetésem, ha szükségem van valamire, akkor megveszem. ugyanígy én sem szólok bele, h ő milyen autóval jár. :)

2013. júl. 29. 12:41
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha nekik jó ez a dolog így, hát csinálják. Nyilván évtizedek óta olyan a házasságuk, hogy apa megmondja anyának, mit csináljon, aki ezt elfogadja.

Én nem mennék bele. De a dolog másik oldala, hogy hozzá se mennék olyanhoz, aki így gondolkozik.

2013. júl. 29. 14:14
 23/24 anonim ***** válasza:

Figyi egy ilyen mosógépet ami még nem automata és még működik az tényleg nem szabad kidobni! :-D

Amúgy meg az asszony is hülye, szedje szét, mondja azt, hogy besz@rt, aztán már mást nem is tud venni, csak automatát. Nem hiszem el, hogy anyuka még a tárcsás Hajdúval most 2013-ban...vagy akkor rákényszeríti, hogy kézzel sikáljon dézsában??? Ne már.

2013. júl. 30. 13:40
 24/24 anonim ***** válasza:
A keverőtárcsás gépeknek van egy nagyon komoly hátrányuk az automatákkal szemben, amit eddig, úgy láttam, senki sem forszírozott nagyon: hogy kegyetlenül szétszedi a ruhákat rövid idő alatt. Amióta egy olyan koleszban lakom, ahol nincs automata mosógép, csak keverőtárcsás -- vagyis jó másfél éve, nos az ezt megelőző 11 évben nem varrtam annyit, mint ebben a másfél évben! És amikor még csak a varrás jön szét, hagyján, de amikor már az anyag maga nyúlik, majd foszlik széjjel, akkor azon már nem lehet segíteni. És azért nekem nagyon nagy gond, néhány havonta új ruhákat beszerezni, most sincs egy egész hétre való, szóval gyakran kell mosnom...
2013. aug. 9. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!