Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vernek át a fiúk?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Eddig mindig csalódás ért. Értsétek szó szerint MINDIG. Nem vagyok r.banc, semmilyen szexuális élményben még nem részesültem. Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás...

Mégis megbántanak, megcsalnak, átvernek. Miért? Nem vagyok csúnya, de az a gyönyörű lány se. Csinosnak csinos vagyok, modellkedem, és az öltözködésem sem kihívó, divatosan öltözködöm. Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak.

2013. aug. 6. 20:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Hát akkor egyszerű a válasz, az egyiket zavarta a távolság, a másikat meg korkülönbség.
2013. aug. 6. 20:41
 32/36 A kérdező kommentje:

Változtatok akkor:)

igazából nme direkt ...csak nekem annyira jól esik mikor a fiú udvarol:)

Nem 2hét ütán nyomul....nagyon nem szeretem azt

2013. aug. 6. 20:43
 33/36 A kérdező kommentje:
ja...utána meg összejött egy lánnyal aki 8.os volt ő meg főiskolán elsős
2013. aug. 6. 20:46
 34/36 anonim ***** válasza:

tudod a fiúkat nem érdeklik a ruháid, tök mind1 milyen jók vagy mit gondolsz róluk xdd

És lehet a srácok nagy része nem fél év elteltével gondolja hogy el kéne kezdeni szexelni, lehet ezért :S

2013. aug. 6. 21:05
 35/36 Pendulum92 ***** válasza:
Bennem csak egy lényeges kérdés merült fel: miért kellet felsorolnod, hogy milyen márkájú dolgokat hordasz?
2013. aug. 6. 22:58
 36/36 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy első randin már illene csókolózni. Nagyon elcseszett lehetsz...
2013. aug. 7. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!