Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vernek át a fiúk?
18 éves lány vagyok. Eddig mindig csalódás ért. Értsétek szó szerint MINDIG. Nem vagyok r.banc, semmilyen szexuális élményben még nem részesültem. Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás...
Mégis megbántanak, megcsalnak, átvernek. Miért? Nem vagyok csúnya, de az a gyönyörű lány se. Csinosnak csinos vagyok, modellkedem, és az öltözködésem sem kihívó, divatosan öltözködöm. Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak.
Változtatok akkor:)
igazából nme direkt ...csak nekem annyira jól esik mikor a fiú udvarol:)
Nem 2hét ütán nyomul....nagyon nem szeretem azt
tudod a fiúkat nem érdeklik a ruháid, tök mind1 milyen jók vagy mit gondolsz róluk xdd
És lehet a srácok nagy része nem fél év elteltével gondolja hogy el kéne kezdeni szexelni, lehet ezért :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!