Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vernek át a fiúk?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Eddig mindig csalódás ért. Értsétek szó szerint MINDIG. Nem vagyok r.banc, semmilyen szexuális élményben még nem részesültem. Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás...

Mégis megbántanak, megcsalnak, átvernek. Miért? Nem vagyok csúnya, de az a gyönyörű lány se. Csinosnak csinos vagyok, modellkedem, és az öltözködésem sem kihívó, divatosan öltözködöm. Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak.

2013. aug. 6. 20:20
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

egyik fiúnak 3,5hónap után engedtem a csókot

és aztmondta h azthitte h megleszek és csá.

és mondta h sokkal jobban megbecsül mint az exbnőit..mert engem nehezen kapott meg..és van bennem érték

2013. aug. 6. 20:28
 12/36 anonim ***** válasza:
"Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás... " Hát akkor ne is csodálkozz, már bocsi...
 13/36 anonim ***** válasza:
Dobj egy képet privátban! Jaj... nem ismered azt a mondást, hogy nem a ruha teszi az embert!
 14/36 anonim ***** válasza:

Gondolom a legjóképűbb pasik kellenek, azért.

Ha egy szerényebb külsejű, érezhetően rendes, de nem kedves pasit választanál, jobban járnál.

Én azért mondom, hogy ne kedveset, mert azok hazudnak, hogy kedvesek maradhassanak.

Én nem teszem, inkább leszek bunkóbb, de őszinte.

15/36 anonim ***** válasza:

"Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak."

Ezen a mondat alapjan minden volt pasidat megertem!

2013. aug. 6. 20:29
 16/36 A kérdező kommentje:

és 1 évig kavartunt, találkozgattunk!

de sose mutakoztunk együtt szval nem volt kimondva h járunk

Honnan ismerhetem fel, honnan tudhatom ha egy fiú csak játszik?

2013. aug. 6. 20:29
 17/36 A kérdező kommentje:

Gazdag pasit kosaraztam ki ugymond....egy szegény fiúért :)

Akinek daganatban meghalt az apukája, és édesanyja neveli öccsével együtt. Mostoha apa nélkül

2013. aug. 6. 20:30
 18/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés kamu egyébként, ennyire nem lehet realitásvesztett valaki.
2013. aug. 6. 20:31
 19/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sznob. Sose nyaraltam például még. Amennyit láttam a "világból" az is az osztálykirándulásnak köszönhető.
2013. aug. 6. 20:32
 20/36 anonim ***** válasza:
Es ebben a fiuban is csalodtal?
2013. aug. 6. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!