Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a megcsalásról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megcsalásról fiúk/lányok?

Figyelt kérdés

én nem tudok már rá kifejezést,csak annyit,hogy undorító

kit csaltak már meg?hogy vészeltétek át?

2013. aug. 5. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
túl erkölcsös vagyok, szerintem is undorító. nem akarok mártírkodni, volt már hogy megcsaltam valakit (1x) de soha többet nem tenném meg.. Tükörbe nézni se tudtam 2 hónapig miatta, lelkiismeretes vagyok. francba:D
2013. aug. 5. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem 2x csaltak meg. Nagyon nehéz volt átvészelni, és rossz volt átélni.
2013. aug. 5. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,szerintem gerinctelen dolog.
2013. aug. 5. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Én csaltam, és engem is csaltak már. Hát, nem szép dolog, de előfordul...
2013. aug. 5. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Jó dolog :)

19/L

2013. aug. 5. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem volt senkin, viszont én soha nem tenném meg senkivel azért, hogy a másiknak fájdalmat okozzak. Ha engem csalnának meg, akkor is okos ember módjára intézném el, és nem csalnám meg én is, meg kiabálni, bántani, lázadozni, hanem szépen ott hagynám, ha nem volt elegendő amit én adhattam neki. A sorsra bíznám, és ha kegyes hozzám akkor hagyná, hogy végignézzem a szenvedését. Nincs bocsánat, akár mennyire is megbánná, mert egy ilyen lépés örökre megpecsételné egy kapcsolat további kimenetelét. 19/F
2013. aug. 5. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 remélem pokolra kerülsz!
2013. aug. 5. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szemétség...

Aki azt írta, hogy jó, remélem olyan fogja megcsalni, akit majd szeretni fog...

2013. aug. 5. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
hat szerintem undorito es aki aszt gondolja hogy jo dolog az egy utolso kis g~ci semirekelo en edig meg az oszes csajomal leszogesztem eszt a dolgot hogy en megigerem neki hogy nem csalom meg es o is megigerte megmontuk egymasnak ha mas jon be es szakitani akar egyikunk akor mondjuk meg egymasnak mert egyszer ugyis kiderul es jobb oszinte leni en nem csokolnek meg masik lanyt a baratnomon kivul es komojabb se lenne ha a csajomat csokolnak meg neki meg lehet megbocsajtanek es a csavot bisztos megvernem lehet akarmilyen kigyurt izomagy enis elege kigyurt vagyok na nagy dolog asziszik mert van izma kemeny nem felek en az ilyen kigyurt kocsogoktol na akor korhazba is kuldenem ha elkezdene az egyik taperolni a csajomat de ez mar lenyektelen legy oszinte hagyd el oszt kesz ha fiu ha lany vagy ugy legalabb nem okozol szar erzest se magadnak se a parodak
2013. szept. 1. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kigyúrt kocsog vagyok és jól teleraktam a csajodat meg téged is meg foglak dugni.
2013. szept. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!