Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolat. Fiuk, mit gondoltok errol?
Figyelt kérdés
A fiu nagyon tetszik. Kulforldre koltoztek ugy 3 eve, de rendszeresen hazajar. Most kezdtunk el sima beszelgetesbol flortolgetni. Engem nem aggasztana a tavkapcsolat. De ismeroseim elhuzzak a szajukat a tavolsag miatt. Most kulonosen elgondolkodtatott, amikor egy fiu baratom azt mondta, ti fiuk nem nagyon vagytok vevok erre. Fiuk, statisztikai kerdes. Ez igaz?2013. aug. 5. 18:11
2/12 anonim válasza:
Te most az általad kinézett pasival akarsz randizni, vagy a statisztikai hivatallal? Mit számít statisztika, amikor minden ember és párkapcsolat más?
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen gyakran találkoztok. A hetente teljesen vállalható szerintem(sőt, még jobb is, mint minden nap egymáson lógni), a két hét, vagy annál több már húzósabb, hosszú távon nekem nem valószínű, hogy menne.
4/12 anonim válasza:
Ha nem tud eleget dugni veled, úgyis megcsal.
Amúgy szerintem hagyjátok, és keressetek helybeli párt.
5/12 anonim válasza:
A távkapcsolat nem működik, főleg nem fiatal korban.
7/12 A kérdező kommentje:
Volt egy ismerosom, aki 3 evig is jart a sraccal, aki Angliaba koltozott, persze annak vege lett, raadasul a pasi altal. DE csak van itt olyan par, akiknek sikerult megmaradni!?
2013. aug. 5. 18:18
8/12 anonim válasza:
távkapcsolat = nincs sex... ez idősebb korosztályban nem működik....
9/12 anonim válasza:
Mekkora a távolság, és milyen gyakran tudnátok találkozni?
10/12 anonim válasza:
Nem vagyok a távkapcsolat híve, viszont van olyan, akire megéri várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!