Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavkapcsolat. Fiuk, mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés
A fiu nagyon tetszik. Kulforldre koltoztek ugy 3 eve, de rendszeresen hazajar. Most kezdtunk el sima beszelgetesbol flortolgetni. Engem nem aggasztana a tavkapcsolat. De ismeroseim elhuzzak a szajukat a tavolsag miatt. Most kulonosen elgondolkodtatott, amikor egy fiu baratom azt mondta, ti fiuk nem nagyon vagytok vevok erre. Fiuk, statisztikai kerdes. Ez igaz?

2013. aug. 5. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én benne lennék távkapcsolatban,de minumum hetente 3-szor dugnom kell!:)
2013. aug. 7. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:
hat enekem mas volt a helyzet nekem a csajom par honapig kelet kihuza nelkulem mert elmentem spanyolorszagba az FC Barcelona ificsapatanak az edzesere mert ifiu sztarokat kerestek a csapatba egy parhonap utan meg be is vetek meg minde a helyze az volt hogy mar ot eve jartam a csajal es azota meg mindig jarok vele es most 24 vagyok igaz a szulei nem nagyon akartak mar 10 eva vagyok vele egyut azota mar eskuvo is let de kikoltozott velem es a szuleimel spanyolorszagba azota focibol jol megelunk es sajat keco meg minden van meg hat akor meg 14 evesen nem vagytunk a sexr ugy mint most de nekunk bejott
2013. szept. 1. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!