Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a tartós érzelmi megcsalásról? (tartós : egy év).
Ez azt jelenti,hogy nem vagyok szerelmes a páromba,és mikor leginkább a padlón érzem magam érzelmileg,akkor jön egy fellángolás,vagy egy újabb szerelem az életembe.Ilyenkor,ha becsületes vagyok,lépek,ha nem,akkor szimplán gyáva.
Különben ismerős helyzet.
Szerintem ez nem megcsalás. Az ember az érzelmeit nem tudja irányítani, és énis azt vallom, hogy lehet 2 embert egyszerre szeretni, sőt, ha ez abszolót csak plátói, akkor valószínűleg azt sokkal jobban szereti, akivel együtt van, ezért is van együtt vele.
Ha valakivel együtt vagy egy életen keresztül, akkor előfordulnak ilyen "mélypontok", mert az ember ennek nem tud parancsolni, olyan nincs, hogy valakiek csak egyvalaki tetszen egy életen keresztül.
Ilyenkor az a fontos, hogyha amúgy hűséges marad a párjához, tehát nem csalja meg valójában, akkor abból látni csak igazán, hogy mennyire szereti és tiszteli a párját. Ezért nem érzem megcsalásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!