Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK!? Nektek bejönnek azok a lányok akik folyton káromkodnak, ütnek-vernek?!
Sziasztok! Van egy osztálytársam (lány)és mindenkit ver,ha valaki "menő" van a közelében még a legjobb barátait is felpofozza, hogy a figyelem középpontjába legyen. Utána meg mintha semmi sem történt volna. Na mindegy. Az a lényeg, hogy az összes fiúnak bejön pedig egyáltalán nem szép.
Ti hogy vagytok ezzel?
pffffffffff ez nagyon szánalmas a lány részéről, hány éves?
14-15?
Én múltkor egy olyan lányt láttam a villamoson, aki csinos volt ugyan, de minden második szava a bammeg, meg a ku*va volt. (épp telefonált) Minden körülötte álló pasi húzta a száját. Én ebből azt vettem ki, hogy nem tetszik nekik ez a stílus.
És még csak nem is tini volt, olyan 23-24 lehetett.
Én a falra mászom az ilyen lányoktól/nőktől. Nem szeretem, ha egy csaj feltűnően káromkodik. Egy-két szó még elmegy, de azért mindennek van határa. Emellett ha ütögetnek, azt még jobban nem szeretem... az rögtön mehet a levesbe.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!