Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vernek át a fiúk?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Eddig mindig csalódás ért. Értsétek szó szerint MINDIG. Nem vagyok r.banc, semmilyen szexuális élményben még nem részesültem. Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás...

Mégis megbántanak, megcsalnak, átvernek. Miért? Nem vagyok csúnya, de az a gyönyörű lány se. Csinosnak csinos vagyok, modellkedem, és az öltözködésem sem kihívó, divatosan öltözködöm. Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak.

2013. aug. 6. 20:20
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Igen...
2013. aug. 6. 20:33
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán pont azzal rontottad el, hogy ennyi ideig húztad az agyukat. Ha valamire sokáig vágysz, hajlamos vagy túlértékelni, és amikor megkapod gyakran elmarad az a katartikus élmény, amire számítottál. Ne az elérhetetlen akarj lenni, ne azért akarjanak annyire mert nehezen kapható vagy, hanem azért, amilyen. :)
2013. aug. 6. 20:34
 23/36 anonim ***** válasza:
*amilyen a személyiséged.
2013. aug. 6. 20:35
 24/36 A kérdező kommentje:

De mindegyikkel ugymond 1évig vagy fél évig voltam együtt :) És mivel nem volt kimondva h járunk, meg nem is mutatkoztunk együtt sehol. Ezért nem akartam lépni a következő szintre...

Mert hivatalosan nem a barátom

2013. aug. 6. 20:36
 25/36 anonim ***** válasza:
És miért nem voltatok hivatalosan együtt?
2013. aug. 6. 20:37
 26/36 A kérdező kommentje:
Előzőnek nagyon szépen köszönöm a normális választ :)Zöld megy!
2013. aug. 6. 20:37
 27/36 anonim ***** válasza:
Kicsit lazíts a hozzáállásodon, ezt nem bántásból mondom. Sokkal több sikered lesz, hidd el:)
2013. aug. 6. 20:38
 28/36 A kérdező kommentje:

Hát az egyik azért mert más megyébe járt egyetemre. (sszegedi)

A másikat zavarta a 6év korkülönbség

2013. aug. 6. 20:39
 29/36 Sir Sarcasm ***** válasza:
szerintem veled van a baj ne haragudj ! egy idő után már nem tesz éártékessé, hogy nem csókolhat meg valaki, 18 évesen azért nem kéne már 3,5 hónapig csók nélkül lenni. Átestél a ló másik oldalára.
2013. aug. 6. 20:39
 30/36 A kérdező kommentje:
a harmadiknak nme jöttem ki a hugával és nővérével
2013. aug. 6. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!