Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vernek át a fiúk?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Eddig mindig csalódás ért. Értsétek szó szerint MINDIG. Nem vagyok r.banc, semmilyen szexuális élményben még nem részesültem. Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás...

Mégis megbántanak, megcsalnak, átvernek. Miért? Nem vagyok csúnya, de az a gyönyörű lány se. Csinosnak csinos vagyok, modellkedem, és az öltözködésem sem kihívó, divatosan öltözködöm. Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak.

2013. aug. 6. 20:20
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Mert ELverni nem mernek.
2013. aug. 6. 20:21
 2/36 anonim ***** válasza:
Pont ezért.
2013. aug. 6. 20:22
 3/36 anonim ***** válasza:
2 hónap után csók? Lehet itt a gond azért attól nem leszel ribi ha előbb megtörténik :D Nem vagy apáca vaze.
2013. aug. 6. 20:22
 4/36 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy picikét hosszúra sikerült.

Csak eddig 3fiú tetszett nagyon és mindbe csalódtam..

Már senkiben nem tudok bízni...első csalódásom óta az utolsó kettőben is nagyon lassan 1év után bíztam meg.

Mindig aztmondják a fiúk, akiknek tetszem , hogy van bennem vmi különleges, és annyira más vagyok mint a többi lány. Nem adom oda könnyem magam, szolid vagyok, mégis sexy. (kicsit elvont stílusom van minden téren :dd)

2013. aug. 6. 20:24
 5/36 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak rossz embereket fogtál ki.

De amúgy,hogy jönnek ide a márkák?

Ez nem ettől függ.

2013. aug. 6. 20:24
 6/36 Sir Sarcasm ***** válasza:
Sok mindenki van így ezzel.. ezt az armani meg egyéb fos dolgokat meg inkább ne írtad volna le, negatív színben tűntet fel.
2013. aug. 6. 20:25
 7/36 A kérdező kommentje:

Én kicsit maradi vagyok..:D szeretem ha egy fiú udvarol, és ha kiérdemli a csókot megkapja.

Meg sztm az szégyen egy lány számára mikor a fiúk mesélik ezzel is azzal is smároltam

2013. aug. 6. 20:25
 8/36 anonim ***** válasza:
2 honap a csokig rengeteg.Azt,hogy hozzaderjen meg fel ev mulva engeded?
2013. aug. 6. 20:26
 9/36 anonim ***** válasza:
majd ha 23 leszel mint én, s addigra is csak átvernek, akkor szólj...
2013. aug. 6. 20:27
 10/36 anonim ***** válasza:
a kérdésedben benne van a válaszod is, ha nem adod oda magad, akkor ne remélj sokat
2013. aug. 6. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!