Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vernek át a fiúk?
18 éves lány vagyok. Eddig mindig csalódás ért. Értsétek szó szerint MINDIG. Nem vagyok r.banc, semmilyen szexuális élményben még nem részesültem. Első randitól kb. 1,5 vagy 2 hónap múlva engedem a csókot. Csók!nem csókolózás...
Mégis megbántanak, megcsalnak, átvernek. Miért? Nem vagyok csúnya, de az a gyönyörű lány se. Csinosnak csinos vagyok, modellkedem, és az öltözködésem sem kihívó, divatosan öltözködöm. Eredeti Armani,Guess, Ray Ban nap szemüvegem van. Ruháim mind márkásak.
Elnézést, hogy picikét hosszúra sikerült.
Csak eddig 3fiú tetszett nagyon és mindbe csalódtam..
Már senkiben nem tudok bízni...első csalódásom óta az utolsó kettőben is nagyon lassan 1év után bíztam meg.
Mindig aztmondják a fiúk, akiknek tetszem , hogy van bennem vmi különleges, és annyira más vagyok mint a többi lány. Nem adom oda könnyem magam, szolid vagyok, mégis sexy. (kicsit elvont stílusom van minden téren :dd)
Lehet,hogy csak rossz embereket fogtál ki.
De amúgy,hogy jönnek ide a márkák?
Ez nem ettől függ.
Én kicsit maradi vagyok..:D szeretem ha egy fiú udvarol, és ha kiérdemli a csókot megkapja.
Meg sztm az szégyen egy lány számára mikor a fiúk mesélik ezzel is azzal is smároltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!