Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha problémátok van, mit tesztek, hogy a barátotok észre vegye magát?

Figyelt kérdés

Tudom, senki nem gondolatolvasó, egyszerüen el kellene mondanom ha bajom van, de meglep,hogy magától nem jön rá.

Amiröl konkrétan szó van, tök nyilvánvaló, szerintem öt is sz*rul érintené.

Mégis,hogy viselkedjek,hogy észre vegye magát?

Köszönöm annak aki válaszol:)

2013. júl. 31. 17:44
 1/3 Bummer ***** válasza:
Nagyon sokszor van olyan, hogy a nőknek valami totál egyértelmű, gondolják ezt illik a másiknak "olvasni a fejében" vagy a jelekben, de nem kell túl komplikálni, beszélni kell róla. :)
2013. júl. 31. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem csak mondd el neki, úgy a legegyszerűbb
2013. júl. 31. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szeretném neki elmondani. Volt,hogy teljesen normálisan beszéltem egy problémáról, számára az hiszti volt.

Ráadásul kényes a téma. Szeretném ha magától észrevenné,hogy többet van együtt a lány barátjával mint velem.

2013. júl. 31. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!