Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő lányok, ha a barátotok minden hétvégére szervez nektek programot ("kísérőként" mehettek vele), az mennyire "megterhelő" számotokra?

Figyelt kérdés
A minap beszélgettem egy közeli lány ismerősömmel, és említette, hogy a barátja minden hétvégére kitalált valami programot (menjenek el valami találkozóra, meg a srác bandája fog fellépni, és menjen el megnézni stb.), de azt mondta, hogy itthon is sok dolga lenne, és nem láttam rajta túl nagy lelkesedést amiatt, hogy ennyi programja. Lényegében véve kicsit dohogott is amiatt, hogy ez a helyzet, azt vettem ki a szavaiból, hogy nem igazán örül (egyébként ő látja el az apukáját, aki özvegy, szóval valamilyen szinten érthető, hogy hétvégén azért otthon is szeretne valamit ténykedni, munka után hétköznap már kicsit gázabb). Ha én lány lennék, tutira soknak érezném, hogy gyakorlatilag nincs egy szabad hétvégém, és mehetek kísérőnek (de így, fiúként se örülnék annak, hogy más osztja be a szabadnapjaimat, főleg folyamatosan). Lányok, ti ezt hogy tolerálnátok? Ha nagyon szeretnétek a párotokat, akkor morgolódnátok amiatt, hogy mindig ide-oda kell kísérnetek őt (ráadásul utazgatni is kell)? Azt hozzátenném, hogy a srác így is minden nap hívogatja őt telefonon. Nem olyan ez, mintha meg akarná őt "fojtani", a lány "nyakán lógna"? Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én érzem úgy, hogy normális, hogy még ha lenne is kapcsolatom, akkor se érezném igényét a mindennapos telefonálgatásnak és annak, hogy beosszam mások napjait? Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre, jöhet mindenféle.

2013. júl. 24. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát Én leülnék vele és mondanám h jól esik hogy elhív,de lehetne h ne minden hétvégén csak 2 hetente mondjuk mert h a családdal is szeretnék lenni meg van más dolgom is meg szeretnék kicsit pihenni ha szeretne megértené a telefon az meg jól esne ha minden nap felhívna max 2-3 percre ha csak nem 10 percre h mizu mit fogok ma tenni vagy h milyen napom volt attól függ h mikor hívna. 19/L
2013. júl. 24. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, amit te. Nekem is sok a naponta telefonálgatás. A közös program pedig jó, de nem állandóan és folyamatosan.
2013. júl. 24. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:

azért a minden hétvégére program és utazgatás kicsit sok szerintem

de ha olyan a helyzet megérteném, de szerintem megbeszélném vele, hogy azért ne minden hétvégén

2013. júl. 24. 22:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha minden nap hív a srác, akkor benned nincs olyan érzés, hogy a srác mintha levegőt se tudna venni nélküled? Mármint hogy túlságosan függ tőled, meg ilyenek. Én másabb típus vagyok, talán azért is érezném ráakaszkodásnak és túl soknak azt, ha minden nap hívogatnék valakit.
2013. júl. 24. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha más dolgom van, nem megyek vele. Ennyi. Nem vagyunk összekötve, lehet saját élete. Meg nekem is.
2013. júl. 24. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha nem csinál a srác belőle problémát, meg hisztit, hogy időnként azt mondom, hogy egy hétvégén nincs kedvem/időm vele menni, vagy csak be akarok zárkózni egy hétvégére a lakásba egyedül, hogy nyugiban legyek, akkor nincs ezzel gondom, úgy jó az élet, ha zajlik. De mindkét félnek kell saját élet. Mondjuk általában én szoktam programokat szervezni, és a srác a plusz egy fő, de mindig megkérdezem, hogy van-e kedve. Ha nincs, azzal sincs gond, majd megyek mással.

Mások kapcsolatába viszont nem szeretek ennyire belemászni, mint ahogy te teszed.

2013. júl. 24. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:

nem jó kapcsolat: szakítás lesz belőle

tök szimpla sztori a srác mutogatni akarja mindenhol hogy " nézzétek vele szoktam ám hemperegni" a lány meg makacs , hisz eldöntötte hogy márpedig az ő választottja a szuperpasi szal egy ideig tolerál, majd egyre-egyre idegesebb lesz és egyszercsak elszakad a cérna....

2013. júl. 24. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Minél több időt vagyok a barátommal, annál jobb. Olyan keveset él az ember, ki tudja, mi fog történni másnap, szóval minden percnek örülök, amit vele tölthetek. Ha hív erre-arra, az azt jelenti, hogy ő is hasonlóképp gondolkodik. Én is viszem magammal mindenhova, vannak közös hobbijaink is. Ez ettől függetlenül nem jelenti azt, hogy állandóan együtt vagyunk, megesik, hogy el kell utaznunk napokra/hetekre külön, de ha valamilyen fontosabb, nyilvános eseményre hivatalos egyikünk, akkor ott mindenképpen együtt jelenünk meg.

Még nem élünk együtt. A házimunkát itthon én végzem, rokongyerekekre is szoktam vigyázni, de tudod, amire akarok, arra mindig tudok időt szakítani. Még az is előfordul, hogy együtt kotyvasztunk valamit a konyhában...

2013. júl. 24. 22:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Anas: Nem másztam bele a kapcsolatukba, hiszen nem mondtam neki semmit se pro, se kontra, ez az ő dolguk. Csak elgondolkodtam, hogy én tartom-e ezt túl soknak, vagy az a normális, ami náluk van. Mondjuk én zárkózottabb típus vagyok, így nyilván tudom, hogy az én mentalitásom, hozzáállásom másabb. Amúgy meg a lány hozta fel a témát a kérdezésem nélkül, ő kezdte nézegetni a naptárt, és sorolta, hogy mikor mi lesz.
2013. júl. 24. 22:16
 10/12 A kérdező kommentje:
#8: Érthető, hogy minél több időt akartok együtt tölteni. De: olvastam, hogy a lányok sokszor élhetetlennek és ráakaszkodónak tartják azt a srácot, aki mindig a lánnyal akar lenni, mintha a nyomában lenne. És nekem személy szerint is sok lenne, ha valaki majdnem megfojtana a szeretetével. Ha nem a srác tanyázik a csajnál, akkor a csaj megy a srácékhoz, vagy minden hétvégére közös program, plusz a mindennapos telefonálgatás: hát ez nekem így sok lenne egy olyan kapcsolatban, ahol "csak" járunk, de nem élünk együtt. Mondjuk az is igaz, hogy bármikor nemet lehet mondani valamire, nem kötelező mindig mindenhová elmenni. Egyébként szerintem a lányék nem nagyon szoktak közösen kotyvasztani, a srác valószínűleg nem tud főzni. Amikor szóba került, hogy pár dolgot el tudok készíteni, akkor a lány szeme kicsit nagyobb lett, és nem is mondta, hogy a barátja tud főzni. :)
2013. júl. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!