Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok, ha a barátotok minden hétvégére szervez nektek programot ("kísérőként" mehettek vele), az mennyire "megterhelő" számotokra?
azért a minden hétvégére program és utazgatás kicsit sok szerintem
de ha olyan a helyzet megérteném, de szerintem megbeszélném vele, hogy azért ne minden hétvégén
Ha nem csinál a srác belőle problémát, meg hisztit, hogy időnként azt mondom, hogy egy hétvégén nincs kedvem/időm vele menni, vagy csak be akarok zárkózni egy hétvégére a lakásba egyedül, hogy nyugiban legyek, akkor nincs ezzel gondom, úgy jó az élet, ha zajlik. De mindkét félnek kell saját élet. Mondjuk általában én szoktam programokat szervezni, és a srác a plusz egy fő, de mindig megkérdezem, hogy van-e kedve. Ha nincs, azzal sincs gond, majd megyek mással.
Mások kapcsolatába viszont nem szeretek ennyire belemászni, mint ahogy te teszed.
nem jó kapcsolat: szakítás lesz belőle
tök szimpla sztori a srác mutogatni akarja mindenhol hogy " nézzétek vele szoktam ám hemperegni" a lány meg makacs , hisz eldöntötte hogy márpedig az ő választottja a szuperpasi szal egy ideig tolerál, majd egyre-egyre idegesebb lesz és egyszercsak elszakad a cérna....
Minél több időt vagyok a barátommal, annál jobb. Olyan keveset él az ember, ki tudja, mi fog történni másnap, szóval minden percnek örülök, amit vele tölthetek. Ha hív erre-arra, az azt jelenti, hogy ő is hasonlóképp gondolkodik. Én is viszem magammal mindenhova, vannak közös hobbijaink is. Ez ettől függetlenül nem jelenti azt, hogy állandóan együtt vagyunk, megesik, hogy el kell utaznunk napokra/hetekre külön, de ha valamilyen fontosabb, nyilvános eseményre hivatalos egyikünk, akkor ott mindenképpen együtt jelenünk meg.
Még nem élünk együtt. A házimunkát itthon én végzem, rokongyerekekre is szoktam vigyázni, de tudod, amire akarok, arra mindig tudok időt szakítani. Még az is előfordul, hogy együtt kotyvasztunk valamit a konyhában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!