Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok, ha a barátotok minden hétvégére szervez nektek programot ("kísérőként" mehettek vele), az mennyire "megterhelő" számotokra?
Figyelt kérdés
A minap beszélgettem egy közeli lány ismerősömmel, és említette, hogy a barátja minden hétvégére kitalált valami programot (menjenek el valami találkozóra, meg a srác bandája fog fellépni, és menjen el megnézni stb.), de azt mondta, hogy itthon is sok dolga lenne, és nem láttam rajta túl nagy lelkesedést amiatt, hogy ennyi programja. Lényegében véve kicsit dohogott is amiatt, hogy ez a helyzet, azt vettem ki a szavaiból, hogy nem igazán örül (egyébként ő látja el az apukáját, aki özvegy, szóval valamilyen szinten érthető, hogy hétvégén azért otthon is szeretne valamit ténykedni, munka után hétköznap már kicsit gázabb). Ha én lány lennék, tutira soknak érezném, hogy gyakorlatilag nincs egy szabad hétvégém, és mehetek kísérőnek (de így, fiúként se örülnék annak, hogy más osztja be a szabadnapjaimat, főleg folyamatosan). Lányok, ti ezt hogy tolerálnátok? Ha nagyon szeretnétek a párotokat, akkor morgolódnátok amiatt, hogy mindig ide-oda kell kísérnetek őt (ráadásul utazgatni is kell)? Azt hozzátenném, hogy a srác így is minden nap hívogatja őt telefonon. Nem olyan ez, mintha meg akarná őt "fojtani", a lány "nyakán lógna"? Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én érzem úgy, hogy normális, hogy még ha lenne is kapcsolatom, akkor se érezném igényét a mindennapos telefonálgatásnak és annak, hogy beosszam mások napjait? Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre, jöhet mindenféle.2013. júl. 24. 21:59
11/12 anonim válasza:
Nálunk is van hasonló időszak (fellépés, koncertek stb) akkor szívesen kísérem el. DE! ez szerencsére nem minden hétvégén van+ nincs is akit ápolnom kellene. Nem mondom, hogy nem volt olyan, hogy inkább egy lusta hétvégére vágytam volna a párommal, de mivel neki mennie kellett, így én döntöttem úgy, hogy követem, tehát hisztizni jogom nincs, ha nagyon nem akarok menni, akkor nem megyek. Azt nem értem miért sok ha mindennap telefonálnak, hiszen egy párkapcsolatban szeretjük tudni, hogy mizujs a másikkal, milyen napja volt stb.
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak számomra lenne sok, de azt hiszem, mások is úgy éreznék ezt, hogy túlságosan is köréjük épül a párjuk élete, mindig rajtuk lóg az illető (akár személyesen, akár "virtuálisan"). Ha együtt élnek, akkor még oké, de ha "csak" kapcsolatban vannak, akkor szerintem sok az, hogy egyszer az egyik hetel a másiknál, utána elmennek, és amaz megy a másikhoz, meg folyton telefonálgatnak egymásnak. Bennem ez olyan érzést keltene, hogy a másiknak az élete túlságosan is tőlem függ, hogy nekem se hagy élni (főleg ha mondjuk mindig nálam lógna, telefonálgatna, folyton programokat szervezne). Nem tudom, nálam ez egyfajta majomszeretetre engedne következtetni, mintsem a másik "értelmes", önzetlen szeretetére.
2013. júl. 25. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!