Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az összes jó nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az összes jó nő párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az elmúlt fél évben az összes lány, aki valamilyen szinten bejött volt hapsija, 1éve, 2éve stb. Most akkor, hogy ismerkedjen az ember jó nőkkel, vagy csak rosszkor vagyok rossz helyen? :D hiszen valamikor ők is voltak szinglik...
2013. júl. 18. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
nemtom hány éves v de nézz szét egy osztályban... a lányok 80 százalékának mindig van fiúja... ugyanebben az osztályban a fiúknak jó ha 30 százalékának bnője
2013. júl. 18. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Túl nagy az igényeid, néztél már tükörbe? Gondolom azért! Attól mert valaki nem néz úgy ki mint a plázamacska, még szerethető! Sőt még jobban is, próbálj nem plázacicákat keresni!
2013. júl. 18. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, valamikor a jó nők is szinglik... próbálkozz sokat amellett, hogy vársz a szerencsédre! :D
2013. júl. 18. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért van az összes jó srác párkapcsolatban??
2013. júl. 18. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

azért mert "jó" nők. nemhiába.

hogy simerkedj?!

először is olyan lányokra hajts akik lazák, és kacérok. az iyleneknek rendszerint nincs barátja.

am meg rengeteg szinglilány van.

tartok tőle sokan csak kamuzták neked ezt, hogy lekoptassanak...

2013. júl. 18. 19:11
 6/9 A kérdező kommentje:
5#-nek, ez kedves gondolat, de még ha 1 vadidegen lányról is van szó annál is eljut oda a dolog, hogy pl. facebookon vagy bárhol tovább dumálunk :) ott meg ha 100 képből 90 kép alatt a kicsimmel aláírás van akkor szerintem nem kamu :D
2013. júl. 18. 19:17
 7/9 kolosszus22 ***** válasza:

Szerintem nincs annyi nő kapcsolatban, mint az elsőre látszik. Egyébként is csak az a nő foglalt amelyiken fekszenek. Szóval amelyiket el lehet csábítani, az el is kell.

26F

2013. júl. 18. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy én is ezt tapasztalom, amelyik meg szép és nem foglalt, attól menekülni kell, mert vagy ribizli vérű vagy kwrva magasan vannak az igényei. :D
2013. júl. 18. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
nem kell magasra tenni a mércét...először tükör, és utána válogatás...
2013. júl. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!