Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortol normalis parkapcsolatban lenni? Mert en mar nagyon vagyom ra, dulnak bennem a hormonok. Gimis vagyok 13/L
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 13:21
1/11 anonim válasza:
Amikor ugy hoz a sors hogy megtetszik Neked egy fiú és utána jönnek a dolgok maguktól :)
3/11 anonim válasza:
Még kérdezni se tudsz normálisan:D de már hormonok dúlnak benned! azért nem vagy semmi.
4/11 anonim válasza:
14-15 évesen járni, smárolni már normális, azért a szexszel várni kéne még tovább.
5/11 A kérdező kommentje:
Ugy lehetek, hogy talan hatevfolyamos gimi??.! Es mi az, hogy lerdezni sem tudok?;) hol itt a problema?
2013. júl. 17. 13:27
6/11 anonim válasza:
Ott, hogy gimis létedre csapnivaló a helyesírásod.
7/11 anonim válasza:
Gratulálok a szüleidnek, hogy ilyen gyerekük van! Menj még babázni, az való még neked!
8/11 anonim válasza:
én nyolcosztályos gimibe jártam ergo még 11. életévemet SEM töltöttem be és gimisnek mondhattam magam. de túl azon hogy licitáljuk egymást mi ennek az értelme jelen kérdésnél?? attól még nem leszel idősebb, érettebb hogy más oktatási intézménybe jársz mint a korodbeliek
9/11 anonim válasza:
Minek oltogatjátok, hogy nem tud normálisan kérdezni? Lehet, hogy telóról írt ékezetek nélkül.
10/11 anonim válasza:
Ez szerintem nem korfüggő:)Ismerek olyan lányt aki 13 éves de értelmesebb mint a mai 16 éves lányok.Ha úgy érzed,hogy készen állsz rá akkor hajrá.De vigyázz mert énis voltam már úgy,hogy úgy éreztem készen állnék egy kapcsolatra és kiderült,hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!