Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a barátotok néha elszív egy füves cigit a haverjaival?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt, és ezt megtudtam, de nem tőle :S
És igazából én még csak 18 éves vagyok, ő meg 28, nagy a korkülönbség...
De jól megvagyunk, és szeretem őt, és ő is nagyon szeret engem.
És nem egy idegbeteg, drogos állat, de ezzel valahogy nem tudok azonosulni...
2013. júl. 30. 21:07
2/31 anonim válasza:
legyél az én csajom és akkor csak vizipipázni fogok :D
3/31 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom :/
Már előttem is volt ez...
2013. júl. 30. 21:09
4/31 anonim válasza:
Megpróbálnám VELE megbeszélni a dolgot.
5/31 A kérdező kommentje:
De ő nem tudhatja meg hogy én tudom :S
2013. júl. 30. 21:14
6/31 anonim válasza:
Ne haragudj de 18 évesen is még rohadt gyerek vagy. Na és ha megtudja h tudod??? Mi lesz akkor?? Nem ez itt a lényeg hanem h tudjátok ezt megbeszélni. Idővel rájössz h nem szabad ilyeneket magadban tartani, mert megmakkansz.
7/31 anonim válasza:
Az sem lenne jobb ha részegen tombolna.
8/31 anonim válasza:
Arra fogsz idővel rájönni, hogy nem érdemes ilyenekkel leállni. Azt mondják, hogy néha, de nem mindegy, h mennyire néha...
Ez drog, szóval, nem kéne 18 évesen egy ilyen pasival foglalkoznod. Sőt, sehány évesen.
9/31 anonim válasza:
7
Most nem füves propagandát kértünk. Aki nem tudja tolerálni annak am is hiába mondod h így a pia meg úgy. Aztán meg az én párom pl se nem iszákos se nem füves. Uh egyik sem létszükséglet.
10/31 A kérdező kommentje:
Majd akkor felhozom... tényleg rendes... csak ez az, hogy nem létszükséglet.... akkor minek?! Ez nem szórakozás... mindegy :/Köszi mindenkinek, tudom, hogy hülye vagyok... csak most csalódtam...
2013. júl. 30. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!