Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársad mennyit van a haverjaival? Bővebben lent
Heti 2-3 több, mint elég. Főleg, ha ott is alszik. Akkor még talán sok is.
Szerintem a barátod még nem igazán érett az együttélésre, ha így gondolja.
Természetesen kellenek külön programok, de heti 2-3 vagy több nap is másnál aludni, egész nap odalenni kicsit sok.
Én nem bánom, ha a párom a barátaival találkozik, nekem is vannak programjaim (sport, hobbi, tanfolyam) heti többször,de azért ezeknek egészséges kereteket kell szabni...
Első te valamit félreolvastál! Vagy csak himsoviniszta vagy, avagy puncsolni akarsz a pasiknak....
2-3 azért sok a haverokhoz, de te érzed!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Mit erőlködsz? Egyszerűen nem kellesz neki, a haverokkal jobban érzi magát, ennyi.
5-ös nem érted a lényeget, ami az arany középút! Legyen meg mindenkinek a szabad tere, de egy kapcsolatban a párunk a legfontosabb, nem holmi haverok. Nálunk most volt központi téma ez, én már a vàláson gondolkoztam.
Majd ha valaki fontossá válik neked, meg fogod érteni, csak ahhoz fel kell még nőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!