Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy a párom...

Hogy lehet hogy a párom kettesben nem kar velem nyaralni, csak a haverjaival és velem?

Figyelt kérdés

Minden szabadidőnket úgy töltöttük, hogy programokon voltunk, ahol a haverjai versenyeznek, vagy hasonló, vagy rokonoknál kell bájologni.

Mondtam neki, pár napra elmehetnénk a Balcsira, nem is drágák a kisebb panziók. Hát nem, mert spórolunk alapon. (pedig 2-3 napokról beszéltem. de bezzeg a velencei tón minden évben van egy autósparty vagy mi, már megint a haverjaival ugye, na oda bezzeg menni akar....

Hogyhogy nem igényli a párom (vőlegény) hogy KETTESBEN legyünk???

Ilyen még életemben egyszer fordult elő amikor az ex éttermi vacsora közben állandóan a telefonján kattogott, vmi haver hiánya miatt - na azon is kiakadtam, hogy nem tud egy helyben ülni, legalább amikor vacsorázunk. de az egyszer volt.

megkérdezni nem szeretném, mert mindenből veszekedést kreál, így is van elég bajunk, nem akarom tetézni. Mindenből azt hiszi, rosszindulatú vagyok.

kicsit kisebbségi komlexusos, mindent támadásnak vél.

2012. ápr. 17. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek vagy még vele, azt meg főleg hogy minek vagy menyasszony, kommunikálni nem lehet vele, még a haverok fontosabbak mint te. Biztos nem azért kérte meg a kezed mert veled szeretné leélni az életét hanem mert ez a módi 1 év felett.
2012. ápr. 17. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Az exem is éppen ilyen volt:( Azt mondta, jó kettesben, de nem az igazi. Boldog-boldogtalant bejelölgetett netes oldalakon (facebook, iwiw, stb.), inkább lányokat. Egyikkel egészen "összemelegedett", már nyári közös programokat tervezgetett, de én ilyen butácska, primitív csajjal meg hasonszőrű barátaival nem megyek nyaralni. "Tartsd tiszteletben", hogy a barátom, mármint ez a buta csaj, meg annak a haverjai.

Persze nemcsak emiatt, h. ilyen idiótákkal akart nyaralni velem, meg más okok miatt kidobtam. Nem vagyok "köteles" kommunában nyaralni, inkább kettesben, de ha neki ilyen primitív alakok kellenek társaságnak, inkább leléptem tőle.

2012. ápr. 17. 17:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez sosem volt vitatéma, nem is értem, ha két ember szereti egymást, hogy nem vágynak ki a hétköznapokból egy kicsit kettesben romantikázni... itt már alapjaiban vannak gondok, én mégis csak rákérdeznék, mert ez nagyon nem helyes hozzáállás a részéről... olyan nincs, hogy csak az legyen, amit ő akar, ami neki jó, te meg nem is létezel ebben a kapcsolatban? Neked nem lehetnek vágyaid, igényeid, ez esetben egy közös nyaralásra?
2012. ápr. 17. 17:13
 4/14 A kérdező kommentje:

úgy nem nagyon tudok ketesben töltött nyaralásra vágyni, hogy akivel akarom, annak nem "fűlik a foga" hozzá.

akkor nem megyek vele kettesben.

nemhiszem, hogy a kapcsolatra lenne visszavezethető, mert mindig is ilyen volt. habár előttem milyen lehetett, nem tudom.

2012. ápr. 17. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:
1-el egyetértek.Milyen kapcsolat ez?Ha majd összeköltöztök,a haverok is jönnek?
2012. ápr. 17. 17:20
 6/14 A kérdező kommentje:

lakásba nem nagyon hívogat senkit,mert magánszférának tekinti nagyon.

csak amikor jön a hétvége, azon kattog, hova menjünk, kikkel legyünk (ált-ban mindig rokonozni kell) vagy inkább megy maszekolni (nagyon pénzcentrikus)

2012. ápr. 17. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok,de nekem úgy tűnik,hogy a párod még nem érett egy komoly kapcsolatra,méghozzá azért,mert még a haverok a fontosak. A később érő férfiak mind ilyenek,aztán ha mákod van megváltozik,csak kérdés,hogy kibírja-e azt az időt a kapcsolat.
2012. ápr. 17. 17:29
 8/14 A kérdező kommentje:

nagyon is érett komoly kapcsolatra.

ő akarta hogy hozzámenjek

ő akar tőlem gyereket

ő akarta hogy költözzem már hozzá

és a haverokkal nem azért van, hogy velem ne legyen, engem is visz mindig magával. sőt, ha nem megyek vele, inkább akkor ő sem megy!

2012. ápr. 17. 17:35
 9/14 A kérdező kommentje:
28n 33 f
2012. ápr. 17. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Ilyen pasival nem lennék.

Oké hogy menjünk haverokkal is,kell a buli,de kell a kettesben romantika is,szerencsére párom férfi léttére még jobban igényli mint én :)

Viszont kollégám ilyen,30-as pasi,felesége gyönyörű nő,összetehetné a két kezét,erre ugy kell könyörögnie szegénynek hogy néha legyenek már kettesben is,ne csak mindig a haverokkal.A pasi nekünk nyavalyog hogy már megint azon ment a vita hogy leglább egy hétvégén legyenek már kettesben.Persze hogy ezen nyavalyog mikor hónapok óta minden hétvége haverozás,rokonlátogatás.

Én nem terveznék vele hosszú távra

2012. ápr. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!