Hogy lehet hogy a párom kettesben nem kar velem nyaralni, csak a haverjaival és velem?
Minden szabadidőnket úgy töltöttük, hogy programokon voltunk, ahol a haverjai versenyeznek, vagy hasonló, vagy rokonoknál kell bájologni.
Mondtam neki, pár napra elmehetnénk a Balcsira, nem is drágák a kisebb panziók. Hát nem, mert spórolunk alapon. (pedig 2-3 napokról beszéltem. de bezzeg a velencei tón minden évben van egy autósparty vagy mi, már megint a haverjaival ugye, na oda bezzeg menni akar....
Hogyhogy nem igényli a párom (vőlegény) hogy KETTESBEN legyünk???
Ilyen még életemben egyszer fordult elő amikor az ex éttermi vacsora közben állandóan a telefonján kattogott, vmi haver hiánya miatt - na azon is kiakadtam, hogy nem tud egy helyben ülni, legalább amikor vacsorázunk. de az egyszer volt.
megkérdezni nem szeretném, mert mindenből veszekedést kreál, így is van elég bajunk, nem akarom tetézni. Mindenből azt hiszi, rosszindulatú vagyok.
kicsit kisebbségi komlexusos, mindent támadásnak vél.
Azt mondod, ha te nem mész vele akkor inkább ő se megy. Na akkor hol itt a gond? Megmondod hogy nem mész nyaralni a haverokkal, aztán majd meglátjuk hogy megy-e.
Egyébként meg attól, hogy azt akarja hogy hozzámenjél meg gyereke legyen tőleg, még lehet tök gyerekes és nyomi, hiába 33 éves. Én menekülnék egy ilyen alaktól, nem mennék hozzá, de a te életed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!