Párotok milyen gyakran jár el bulizni a haverjaival? Úgy, hogy már gyerek is van?
Nem a heti, vagy havi akárhány alkalom a lényeg, hanem hogy hogyan aránylik a haveros iszogatás az összes többi "tennivalóhoz". Ha együtt is mentek kettesben heti egyszer, ha Te is mész heti egyszer egyedül, valamint megvan a kellő bizalom és a szükséges egymásra figyelés, akkor nem számít, havi hányszor, évi hányszor, heti hányszor.
A férjem évi kétszer elutazik nélkülem 1-2 hétre. Velem kettesben soha, én sem mentem nélküle még soha egyedül. 10 éve vagyunk együtt, mostanra végleg besokalltam, de mire észbekaptam, már késő volt. Úgy fest, hogy nekem nincs is jogom egyedül menni, kizárólag neki. Válófélben vagyunk, ennyi a vigasz. :-)
Beszéld meg a pároddal, bár a beszélgetés előtt nem árt tisztázni magadban, hogy mit is szeretnél. Mennél Te is egyedül, foglalkozzon veled többet, figyeljen rád jobban, menjen veled is kettesben, esetleg mindez egyben.
heti 1 teljesen jó, főleg, ha nem is iszik.
nehogy már ennyit se lehessen!!!
Kb. így jár el az enyém is, de van, hogy csak kéthetente, van, hogy együtt megyünk, szóval változó. Engem nem zavar, még az sem, hogy ő is szokott inni, végül is miért ne. Inkább csak az zavar, hogy elég nyugtalanul alszom, és minden hülye zajra felébredek, aztán nehezen alszom vissza, és amikor hazaér, hiába jön be nagyon csendben, nekem már az elég, hogy meghallom, ahogy fordítja a kulcsot a zárban. De inkább nem morgok miatta, már megbékéltem a helyzettel, én ilyen hülyén alszom :) Meg amúgy is, én is el szoktam járni az én társaságommal külön, igaz, hogy ritkábban, de akkor én sajnos többet is költök, mert belépő van, meg hasonlók, úgyhogy ennek anyagi okai is vannak. Amit ő elkölt egy ilyen este alatt, az elenyésző, heti két-három sör nem a világvége.
Amúgy ötéves gyerekünk van, működik nálunk már ez a rendszer jópár éve :)
heti 1 normális. nálunk még nincs gyerek, de pont ezért mondom, h inkább most menjen, mint később. akkor sem fogom otthon lekötözni, de olyan típus, akinek a család fontos, és nem akarom, h azt érezze, h nem bulizott eleget anno.
az én párom sem iszik, kocsival megy, biliárdoznak, dartsoznak, csocsóznak, beszélgetnek.
szombatonként együtt járunk bulizni, szóval vannak közös programok is. :)
ha a párod elmegy, hívd át a barátnőket, rendezzetek ti is egy csajos estét :)
Nem az a lényeg, hányszor megy el valahová, hanem hogy egyébként milyen az életetek. Te jársz valahová kikapcsolódni rendszeresen? Kiegyensúlyozottnak érzed magad? Felőrlődsz a napi tennivalók monotonitásában, vagy sem? Egyoldalúan terheltnek érzed magad, vagy sem? Közös kikapcsolódás van?
Azt kéne megtudni, miért zavar, hogy eljár a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!