Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nélkülem megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nélkülem megy fesztiválozni a haverjaival. Lehetséges hogy meg fog csalni?

Figyelt kérdés

Lassan 3hónapja vagyunk együtt a barátommal, mindketten 18évesek vagyunk.

Nem szeretem a fesztiválokat sem a haverjait ezért én nem megyek velük. Bízok benne, de túl közvetlen, főleg ha sok alkoholt fogyaszt, félek hogy megcsal, mert ezeken a fesztiválokon sok a könnyűvérű lány, hogy finoman fogalmazzak. Szerintetek megcsalhat? Félek hogy ez lesz, és nem tudom meg... Van valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek erről? Mellesleg szűz a barátom, még nem feküdtünk le.

2013. júl. 1. 16:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

csak 3 hónap?

csak 18?!

alighanem igen, ha lesz rá lehetősége. főleg ha piás lesz.

bocsi, de nemsokjóra számítanék a helyedben, fezstivál után meg ha jön hozzád, kb semmit sem hinnék el.

lehet maradi vagyok, de én is voltam 18 éves...;)

2013. júl. 1. 17:01
 2/17 anonim ***** válasza:
45%
Hát, én erőt vennék magamon, és vele mennék, még a végén jól érezném magam és a barátaival is jobba kijönnék, a megcsalás lehetőségének kizárása meg csak hab a tortán. :P
2013. júl. 1. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
100% hogy igen
2013. júl. 1. 17:06
 4/17 A kérdező kommentje:
igen, elhiszem:/ csak ha meg is csal, szerernék róla tudni mert akkor szakítanék vele
 5/17 anonim ***** válasza:
Egy igazán hűséges férfi még a fesztiválon is bír magával. Majd most kiderül, tényleg az-e.
 6/17 Akszidentális Errőr ***** válasza:

Ugyan, nem törvényszerű, hogy egy 18 éves fiú félrelépjen egy fesztiválon. Lehetséges, mert hát megbokrosodott egy világban élünk, de attól még nincs nagyobb esély rá, mint, hogy mondjuk egy sima szórakozóhelyen vagy akárhol másutt tegye ezt.

Szóval, ha eddig nem kérdőjelezted meg a hűségét, akkor most se tedd.

2013. júl. 1. 17:07
 7/17 A kérdező kommentje:
már nem tudok menni:/
 8/17 Amado atya ***** válasza:
0%
Sose sajnáld, nem kopik az, csak edződik!
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Nincs kizarva,h megcsal.Ha magambol indulok ki,nem egy lannyal lennel megcsalva..es ahogy irtad is,sok a konnyuveru lany a fesztivalokon.

21F

2013. júl. 1. 17:08
 10/17 anonim ***** válasza:
50%
Fesztiválon fűvel-fával lefekszem aki csak szét teszi nekem a lábát (amiből elég sok van fesztiválon, főleg külföldi ami itt marad itt történik téma) szóval sok sikert neki, hogy a gatyájában tudja tartani a farkát.
2013. júl. 1. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!